Főoldal > AKTUÁLIS > pHenomenáli pH-érték a méregtelenítéshez

pHenomenáli pH-érték a méregtelenítéshez

0

Írta:

A Jana ideális pH-értékkel és alacsony nátriumtartalommal rendelkezik, és természetes tisztaságának köszönhetően lényegi részét alkotja az egészséges táplálkozásnak. A Jana természetes ásványvíz már az első reggeli pohárral felfrissít és stimulálja az anyagcserét, egészségesen indítva a napot. A téli hónapok elmúltával sokunkat terhel némi súlyfelesleg, ezért jobban odafigyelünk a megfelelő táplálkozásra és mozgásra. Tavasszal általában kiemelt […]

A Jana ideális pH-értékkel és alacsony nátriumtartalommal rendelkezik, és természetes tisztaságának köszönhetően lényegi részét alkotja az egészséges táplálkozásnak.

A Jana természetes ásványvíz már az első reggeli pohárral felfrissít és stimulálja az anyagcserét, egészségesen indítva a napot. A téli hónapok elmúltával sokunkat terhel némi súlyfelesleg, ezért jobban odafigyelünk a megfelelő táplálkozásra és mozgásra. Tavasszal általában kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy megszabaduljunk a téli időszakban ránk rakódott felesleges zsírpárnáktól és salakanyagoktól. A tavaszi friss zöldségek és gyümölcsök, valamint a megfelelő folyadékbevitel és a mozgás ehhez az ideális és szükséges eszközök. Sajnos azonban egész évben ki vagyunk téve a stressznek, a rendszertelen táplálkozásnak és a rohanó életvitelnek, melyek méreganyagokat termelnek a testben. Bár tavasszal és ősszel ajánlott a leginkább, de a test méregtelenítésére minden egyes nap figyelmet kell fordítanunk!

A méregtelenítő program követése könnyűvé válik, ha betartunk néhány egyszerű táplálkozási tanácsot. A tavasz a szervezet felébredésének időszaka, amikor a természet is felébred, és bőségesen kínálja a színes falatokat, melyeket bűntudat nélkül élvezhetünk. Legyenek a gyümölcsök és a zöldségek táplálkozásunk alapjai. A zsíros, feldolgozott húsok, édességek, finomított élelmiszerek, adalékanyagokat és tartósítószereket tartalmazó termékek pedig lehetőleg kerüljük. A méregtelenítési folyamat során létfontosságú szövetségesünk kétségtelenül a víz. A napjainkban általános táplálkozásra a sok hús, tojás, tej, tejtermék, valamint fehér lisztet és cukrot tartalmazó étel fogyasztása jellemző, míg a friss gyümölcsök, zöldségek és teljes kiőrlésű gabonák alacsony mennyiségben vannak jelen. Szervezetünk természetes méregtelenítő folyamataihoz (a máj és különösen a vese működéséhez) elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel. Természetesen egyáltalán nem mindegy az elfogyasztott folyadék összetétele, minősége sem. Ezért különösen figyeljünk a napi vízfogyasztásunkra. A Jana ideális pH-értékkel és alacsony nátriumtartalommal rendelkezik, és természetes tisztaságának köszönhetően lényegi részét alkotja az egészséges táplálkozásnak.

cikk2.jpg ()Természetesen alacsony nátriumtartalmával a Jana ideálisan illeszkedik a sóbevitelt korlátozó diétába. A csökkentett nátriumbevitel amellett, hogy az egyik legfontosabb megelőzési módja a szív- és érrendszeri, valamint vesebetegségeknek, jelentősen hozzájárul egészségi állapotunk javításához.

A sikeres méregtelenítés érdekében biztosítanunk kell, hogy a lehető legegészségesebb és legtermészetesebb ételeket fogyasszuk, melyek érintetlen, tiszta és természetes eredetűek, tartósítószerek és adalékanyagok nélkül. A természetes ásványvíz szintén nélkülözhetetlen eleme annak, hogy megszabaduljunk a méreganyagoktól. A Jana számos nemzetközi díjazással és bizonylattal rendelkezik, többek között az NSF-től, az USA független minőségellenőrző intézetétől, mely jegyzi és garantálja a Jana minőségét és gyártási folyamatait. A brüsszeli ITQI, a Nemzetközi Íz- és Minőségellenőrzési Intézet pedig 2006-ban a legmagasabb, 3 csillagos értékelést adta a Janának.

További információk!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X