Főoldal > AKTUÁLIS > Meghízott vagy babát vár Katy Perry?

Meghízott vagy babát vár Katy Perry?

babakövérsztárterhes
0

Írta: and

Katy Perry-ről az utóbbi időben nemcsak azért beszéltek, mert lezárult a válása Russell Branddel, hanem az&

Katy Perry-ről az utóbbi időben nemcsak azért beszéltek, mert lezárult a válása Russell Branddel, hanem azért is, mert a bájos sztár valahogy sokkal kerekdedebbnek tűnik: többen látták őt bő ruhákban flangálni, amiből persze jó néhányan máris arra következtetnek, hogy az énekesnő kisbabát vár.

Katy ezekre a feltételezésekre nem reagált, de miután azt is tagadta, hogy komoly kapcsolat fűzné a Florence + The Machine gitárosához, Robert Ackroydhoz, valószínűleg az esetleges terhességről szóló híreket is kacsának fogja minősíteni.

Mások szerint sokkal inkább az lehet a dologban, hogy miután tönkrement a házassága, a világsztár egy kicsit több kényeztetést engedélyezett magának, az edzőterembe pedig egyre kevesebb kedve volt eljárni. Katy egyébként sem tekinthető túl nagy sportrajongónak, és diétáját, vagy inkább diétáit tekintve sem mondható el róla, hogy túl következetes lenne. 

A sztár korábban nem tagadta, hogy nagy kedvencei a gyorséttermi kosztok, és ha olykor felszedett néhány kilót, villámdiétáktól várta a megváltást. Olykor komoly túlkapásokra is ragadtatta magát: egyszer elhatározta, hogy csak babon fog élni, ám a hüvelyesekből álló, egyoldalú táplálkozás sem az emésztőrendszernek, sem a szervezet egészének nem tesz túl jót, és tartósan komoly hiánybetegségeket okozhat, ezért Katy végül is visszatért egy kiegyensúlyozottabb étrendhez.

caty2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A sztár egyébként újabban a bio hozzávalókból készült eledelek lelkes híve, és elmondása szerint semmilyen sült ételt nem eszik. Még utazásai és fellépései során is ellenáll a sültkrumplinak – azt mondja, ha nem engedi be a backstage-be, akkor nem látja, így nem is kívánja meg egyik nagy kedvencét.

Ami az egészséges étrendet illeti, több sztárhoz hasonlóan Katy-nek is bejött Harley Pasternak 5 faktoros diétája. Ennek értelmében napi öt étkezés során viszi be szervezetébe a rostokat és ballasztanyagokat, fehérjéket, vizet, kevés zsírt és szénhidrátot.

Ehhez az étrendhez változatos feladatokból álló edzésmódszer is társul: heti öt, alkalmanként 25 perces edzés követi egymást. Bemelegítésként 5 perc kardió edzés, majd 5 perc felsőtest-, és ugyanennyi ideig tartó alsótest-erősítés következik. Ezután 5 perc fenék- és hasizom-erősítés, és zárásként ismét 5 perc kardió jön.

A szexi énekesnő viszont nem szereti az edzőtermeket, sem a kondigépeken végzett gyakorlatok monotonitását. Így futópad és ellipszistréner helyett általában ugrókötelezik, amit elsősorban a mozgás ritmusa miatt szeret.

Katy Perry szépségtitka

„Rengeteg vizet iszom. Ez nemcsak azért fontos, mert remekül felfrissít, hanem azért is, mert hidratálja a testem, és széppé teszi a bőröm” – árulta el az énekesnő.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X