Főoldal > AKTUÁLIS > A Megasztáros álompár belefogyott a szerelembe

A Megasztáros álompár belefogyott a szerelembe

0

Írta:

A kapcsolatuk a Megasztár óta csak erősödött, mégis mindkét énekes érthetetlen, de egyre vé

A kapcsolatuk a Megasztár óta csak erősödött, mégis mindkét énekes érthetetlen, de egyre vékonyabb. Állítják, hogy nincs baj, és nemhogy unnák egymást a hétköznapokban, de hiába a rengeteg elfoglaltság, még több dolgot csinálnak együtt.

Még az edzésre is görkorcsolyán érkezve gurulnak be, hetente legalább háromszor. Nagy Kristóf Bozontra ráfért már a mozgás, mert bár 9 évig taekwondózott, az utóbbi években teljesen elhanyagolta magát, jó pár kilót felszedett és kicsit el is tunyult. Aztán jött a Megasztár és a szerelem Adrival, és Bozont végre újra formában van. Már 5 kilót fogyott, mert Adri noszogatására rendszeresen járnak edzeni, természetesen csakis együtt, kézen fogva.

adribozont2jo.jpg ()Nagy Adri alakjáért már a Megasztár alatt is több ezer férfi rajongott, és talán még több nő irigykedett. Az edzéseknek köszönhetően tovább formálódott a teste, szálkásodott, még 3 kilót fogyott, hogy elérje az ideális testsúlyát, és a feneke is kerekebb, mint valaha. Adri a család sportfelelőseként nem a saját átalakulásával van elfoglalva, hanem Bozont újra kőkemény bicepszével és egyre szélesebb vállaival.

A görkorizást Bozont szeretette meg Adrival, de közös sportot a lány választott. Gyors és hatékony edzésmódszer szerelmesei lettek, amely már az egész világot meghódította. Sting és Madonna is imádja, de a Bayern Müchen focistái vagy a világ legjobb teniszezői, Serena Williams és Rafael Nadal is használja ezt a tréninget kiegészítő sportként.

Már a Megasztár alatt egyszerűen nem volt más megoldás a mozgásra, mint a vibrációs tréning, mert a folyamatos próbák, éjszakába nyúló készülés mellett ez volt az egyetlen edzésforma, amivel időt spórolhattak. Fél óra alatt komplett egész órának megfelelő mozgást lehetett elérni, hogy aztán bírják a strapát a színpadon. A folyton együtt járó szerelmespár, amikor csak teheti, mozog, mert Adri aggódik, nehogy elpuhuljanak. Az persze már nem cél, hogy tovább fogyjanak, csak az, hogy kőkeményen tartsák a formájukat.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X