Főoldal > AKTUÁLIS > A szexi szépség erre a testrészére a legbüszkébb

A szexi szépség erre a testrészére a legbüszkébb

alakfeszeshaspopsi
0

Írta: and

Mi, lányok gyakran hajlamosak vagyunk belemerülni az önsajnálatba, és nemcsak hogy lebecsüljük ö

Mi, lányok gyakran hajlamosak vagyunk belemerülni az önsajnálatba, és nemcsak hogy lebecsüljük önmagunkat, hanem a testünkre is bántó megjegyzéseket teszünk. Talán te sem tudnád már összeszámolni, hányszor mondtad a hasadra, hogy hatalmas, a combjaidra, hogy túl vastagok, vagy a karjaidra, hogy egy díjbirkózó is megirigyelhetné őket.

Ez viszont nem jó hozzáállás, amivel valahol mélyen te is tisztában vagy. Még akkor is, amikor ezek a szitokszavak elhagyják a szádat. Bizony, változtatni kell, és el kell sajátítani egy új felfogást: egy olyan gondolkodásmódot, mint amilyennel Bar Refaeli is rendelkezik.

A szexi modell, aki annak idején azzal lett világhírű, hogy Leonardo DiCaprio oldalán tündökölt, nem arra összpontosít, hogy mi nem tökéletes és gyönyörű rajta, hanem azokra a dolgokra, amiket szeret magán.

Nemrég az egyik külföldi magazinnak adott interjúja során nem is fukarkodott a kedves szavakkal, amikor az alakjáról beszélt, sőt, azt is elárulta, hogy melyik testrészére a legbüszkébb.

bar2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„A hasamat nagyon szeretem. Kemény és feszes, ezért nagyon büszke vagyok rá. De nem koplalok, hogy ezt elérjem: mindig rendesen eszem, mert számomra a finom falatok a legjobb dolgok közé tartoznak az életben” – nyilatkozta a 27 éves szépség.

Majd hozzátette, bizony a kemény edzésnek is szerepe van abban, hogy ilyen csodásak a vonalai. Barról köztudott, hogy imád sportolni, ezért ha nem divatbemutatóra vagy fotózásra siet, valószínűleg edz valahol.

A gyönyörű sztár nagyon szeret a szabadban lenni, ezért ha csak teheti, lovagol. Az állatokkal töltött idő nemcsak a lovak megnyugtató jelenléte és szeretete miatt fontos számára, hanem azért is, mert a nyeregben ülve óránként akár 400 kalóriát is elégethet.

A szépség elsősorban a kardióedzések szerelmese, de egy kiadós futás vagy ellipszistrénerezés mellett tudja, hogy a megfelelő erőnlétre is ügyelnie kell. Ezért olykor kis súlyzókkal edz, és már említett kemény és feszes hasát teszi még tökéletesebbé hasizmozással, máskor pedig a Krav Magának hódol.

Ez egy izraeli önvédelmi és taktikai módszer, amit sokan a kick-bokszhoz hasonlítanak. Kezdetben elsősorban katonák kiképzése során alkalmazták, és többek közt Izraelben ez még mindig így van, de az évek során kifejlesztettek civilek számára is alkalmazható technikákat.

A Krav Maga nemcsak önvédelmi, illetve harci technikákat jelent, hanem hozzájárul a kondíció javításához is, hiszen az egész testet átmozgatja: Bar Refaeli az edzéseken többek közt ugrókötéllel, kettlebellel, bokszkesztyűvel és bokszzsákkal is edz.

A szépség élete viszont mégsem teljes, hiszen egyelőre hiányzik belőle a szerelem. „Esténként hamar ágyban vagyok, és szinte csak bemutatókra és fotózásokra járok el. A repülőgépeken pedig többnyire csak idősebb, nős üzletemberekkel találkozom” – panaszolta.

Majd elárulta, azért bőven akadnak jelentkezők, akik szívesen randiznának vele, de úgy érzi, rajongói lelkesedésük elsősorban nem neki szól, hanem egy ideálnak. Ha viszont egy férfi megtetszik neki, először nem a szemét vagy a popsiját nézi meg, hanem egész mást. „A szép fehér fogak és egy elbűvölő mosoly azonnal le tud venni a lábamról” – árulta el az izraeli modell.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X