Főoldal > AKTUÁLIS > Budapestre érkezik Carl Lewis

Budapestre érkezik Carl Lewis

futásprogram
0

Írta:

Augusztus végén Budapestre érkezik a világ egyik legsikeresebb atlétája, Carl Lewis. A legendás

Augusztus végén Budapestre érkezik a világ egyik legsikeresebb atlétája, Carl Lewis. A legendás sportoló a 27. Nike Budapest Félmaraton kapcsán érkezik hazánkba, és a Nike+ Run Club-ban ingyenes edzést is tart majd.

Az atlétika élő legendája, Carl Lewis hamarosan Budapestre érkezik. A kilencszeres olimpiai bajnok a 27. Nike Budapest Félmaraton kapcsán látogat el Magyarországra, célja pedig, hogy minél több embert motiváljon a sportolásra. Carl Lewis annyira komolyan gondolja ezt, hogy a félmaratoni felkészülés finisében, augusztus 29-én este ingyenes edzést tart a margitszigeti Nike+ Run Club-ban, ahol a különleges vendég mellett ingyenes öltözési lehetőség, cipőteszt és fantasztikus hangulat vár mindenkit.

A 27. Nike Budapest Félmaraton Magyarország legkedveltebb utcai 21 kilométeres versenye, amely a főváros legszebb részein halad át. A szeptemberi futóesemény része a Nike hivatalos nemzetközi versenylistájának, amely szeptembertől decemberig 34 városban, közel 400.000 futó részvételével zajlik. A résztvevőket a világ legnagyobb futóközössége, a Nikeplus oldal köti össze, ahol bárki megoszthatja futónaplóját, követheti fejlődését, motiválhatja magát, és az egész közösséget. A megújult honlapon jelenleg 7 millió regisztrált tag van.

Carl Lewis kilenc alkalommal állhatott a dobogó legfelső fokára olimpiai játékokon, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság 1999-ben az évszázad sportolójának választotta. A legendás sportoló kilenc olimpiai aranyérme mellett nyolc alkalommal szerzett világbajnoki címet.

A Nike+ Run Club edzésre regisztráció szükséges, amelyet az alábbi oldalon lehet megtenni.

Regisztráció a 27. Nike Budapest Félmaratonra itt.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X