Főoldal > AKTUÁLIS > Így is szexi? Levágatta a haját a világ leggyönyörűbb nője

Így is szexi? Levágatta a haját a világ leggyönyörűbb nője

divatgyönyörűhajszexisztár
0

Írta: and

Jessica Chastain neve egyre ismerősebben cseng világszerte, hiszen az Oscar-díjra és Golden Globe-ra is jelölt szín&

Jessica Chastain neve egyre ismerősebben cseng világszerte, hiszen az Oscar-díjra és Golden Globe-ra is jelölt színésznőt nemrég a PETA is díjazta: 2012-ben Jessicát választották a legszexibb vegetáriánus hírességnek. Érdekesség, hogy a férfi sztárok mezőnyében diadalmaskodó Woody Harrelsonnal együttesen 40 éve nem esznek húst!

A 35 éves, kaliforniai születésű Jessica talán azért került a szexi vega sztárhölgyek közt az első helyre, mert immár 15 éve azt vallja, hogy képtelen lenne bármilyen állatnak is szenvedést okozni.

„Próbálok úgy élni, hogy amíg ezen a bolygón vagyok, minden élőlénnyel tudathassam: nagyon boldog vagyok, hogy mindannyian itt lehetünk, és senki vesztét nem kívánom” – nyilatkozta korábban.

A sokak által inkább idealistának tartott vega sztár nemrég ismét a média érdeklődésének középpontjába került, ugyanis levágatta gyönyörű, hosszú haját. A döntést egy filmszerep kedvéért hozta meg: a The Disappearence of Eleanor Rigby című moziban a hírek szerint rövidre nyírt frizurával lesz látható.

jessica3.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Jessica a napokban is a forgatáson tartózkodik, nem is meglepő tehát, hogy először onnan szivárogtak ki képek az új frizurájáról. A változás sokak szerint nagyon jól áll neki, mert a rövidebb haj szépen kiemeli bájos arcát, mások viszont úgy gondolják, hosszú fürtjeivel nőiesebbnek látszott, és kevésbé tűnt komolynak, mint most.

A sztár láthatóan azokkal ért egyet, akik szerint jól döntött, amikor rövidre váltott: a forgatáson végig mosolygott, amíg a paparazzók a nyomában voltak. Jessica egyébként is arról híres, hogy sokat nevet, illetve kedves és szerény természetű színésznő, ami a filmjeiben nyújtott teljesítménye mellett szintén hozzájárul ahhoz, hogy egyre több rajongója van.

A színésznő többször is bebizonyította már, hogy sok mindenre képes egy-egy szerep kedvéért. Mivel alapvetően vékony alkat, talán csak az esett kicsit nehezére, amikor a The Help című Oscar-díjas dráma forgatására fel kellett szednie 7 kilót.

Ezt egy elég bizarr trükkel oldotta meg, ami saját elmondása szerint is szörnyű élmény volt. „Rengeteg szóját fogyasztottam. Kartonszámra vettem a szója alapú jégkrémet, felolvasztottam a mikróban és megittam. Ez tényleg undorító, de a változás látványos: nézzétek meg, micsoda melleim voltak a filmben” – mondta.

A hirtelen felszedett kilók leadásával már nem voltak ilyen kellemetlen élményei, hisz tulajdonképpen csak visszatért korábbi életmódjához, a kiegyensúlyozott vegetáriánus étrendhez és a rengeteg mozgáshoz. Sokat sétált a szabad levegőn, és mivel a jóga nagy rajongója, a korábbiaknál még többször látogatta kedvenc jógastúdióját.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X