Főoldal > AKTUÁLIS > Ismét terhes a világ legszebb nője

Ismét terhes a világ legszebb nője

gyerekkisbabaterhesség
0

Írta: and

Gisele Bündchenről köztudott, hogy mindkét hivatását nagyon komolyan veszi: nemcsak modellként, hanem anyukak&

Gisele Bündchenről köztudott, hogy mindkét hivatását nagyon komolyan veszi: nemcsak modellként, hanem anyukaként is a legjobbat szeretné nyújtani. Az utóbbi hetekben, hónapokban épp ez utóbbi miatt beszélt róla a világ, ugyanis a szépség második kisbabáját várja.

A szupermodell újabb terhességéről májusban suttogtak először a pletykálkodók, amikor Gisele a híres Met gálára átalakíttatta Givenchy estélyijét, hogy ne legyen olyan szűk a pocakja táján. Júliusban, a Costa Rica-i családi nyaraláson pedig már egyértelműen látszott, miért is kellett takargatnia a hasát…

A sokak által a világ legszebb nőjének tartott sztár időközben már meg is erősítette, hogy tényleg kisbabát vár, az ötödik hónapban van. A család bővülésének pedig nemcsak ő és sztársportoló férje, Tom Brady, hanem első közös gyermekük, a 2009 decemberében született Benjamin is nagyon örül.

gisele2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Gisele korábban többször is hangsúlyozta, hogy párjával nagy családot szeretnének, hiszen mindketten több testvérrel együtt nevelkedtek. És vágyuknak úgy tűnik, semmi akadálya, a szupermodell pedig már bebizonyította, hogy a szülés után nagyon gyorsan képes visszanyerni észbontó alakját.

Miután életet adott első gyermekének, a szépség 2010 tavaszára, alig három hónap leforgása alatt ismét formába jött: úgy dobta le a várandóssága alatt felszedett 13 kilót, mintha csak egy-két pluszkilótól szabadult volna meg.

Ezt nem plasztikai beavatkozásokkal, vagy szigorú diétával érte el, hanem azzal, hogy nagyon sokat sportolt, méghozzá intenzíven: pörgős táncórákon „rázta le” magáról a súlyfelesleget, emellett a jógát sem hagyta abba.

Gisele egyébként állítja: a legtöbbet talán az segített neki, hogy a terhessége alatt sem hagyott fel a mozgással. A kung-fu edzéseket a nyolcadik hónapig látogatta, a jógát és a meditációt pedig a szülésig végezte.

Ami pedig étrendjét illeti, a modell egy interjúban elárulta, hogy a hétköznapokon sem von meg magától semmit, amit megkíván, egyedül a mennyiségekre kell ügyelnie. Ez valószínűleg az első terhessége alatt is így volt, és a második alatt is hasonlóan alakul. Sőt, talán egy kicsit lazít is a gyeplőn, hiszen születendő gyermekének szeretne már a pocakban mindent megadni.

Gisele egyébként nem tartozik azon sztárok közé, akik lemondanának a szénhidrátokról csak azért, hogy néhány dekával kevesebbet mutasson alattuk a mérleg. Sőt, a méretkezést sem viszi túlzásba: minden héten egyszer ellenőrzi a súlyát, és ha felszalad rá néhány kiló, egy kicsit több időt tölt sportolással.  

Ami a kedvenc ételeit illeti, reggelire szívesen fogyaszt teljes kiőrlésű lisztből készült pirítóst egy szelet alacsony zsírtartalmú sajttal. Ebédre általában csirkehúst, fejes salátát és rizst eszik, vacsorára pedig halfilét és salátát szed a tányérjára, amire friss paradicsomot és olíva olajat tesz. Emellett szinte minden étkezéshez fogyaszt gyümölcsöt, amiből gyakran a tízóraija vagy az uzsonnája is áll.

Érdekesség Gisele első terhességéről:

A szupermodell kádban hozta világra első gyermekét, Benjamint, és elmondása szerint nem fájdalomcsillapítókkal, hanem jógával és meditálással készült fel a nagy pillanatra. A szülésről azt nyilatkozta, hogy egy cseppet sem fájt, a baba pedig nem sírt fel, ellenben sokáig az ölén pihent világra jötte után. A szép sztár valószínűleg hasonló kellemes élményekben reménykedik akkor is, amikor második kisbabáját készül majd világra hozni.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Kisbabát vársz? Tracy Anderson gyakorlatait bátran végezheted!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X