Főoldal > AKTUÁLIS > „Szeretem a testem!” 5+1 teltkarcsú híresség őszinte szavai az alakjukról

„Szeretem a testem!” 5+1 teltkarcsú híresség őszinte szavai az alakjukról

kövérsúlyteltvallomás
0

Írta: and

Te is gyakran szorongsz amiatt a néhány pluszkiló miatt, ami rajtad van, vagy esetleg sajnálod, hogy nem férsz bele

Te is gyakran szorongsz amiatt a néhány pluszkiló miatt, ami rajtad van, vagy esetleg sajnálod, hogy nem férsz bele azokba az extra pöttöm ruhákba, amiket a kifutók hosszú lábú, szupervékony csillagai hordanak?

Egy percig se aggódj, hiszen teltebb alakkal, nőies idomokkal is lehet valaki csinos és szexi. Nem hiszed? Akkor olvasd el és jól szívleld meg a legdögösebb telt alkatú modellek nemrég tett nyilatkozatait arról, miért is lehet nagyon szeretni a dús idomokat!

1. Jennifer Myers

„Szeretem a sportos, mégis nőiesen telt alakomat. Mindig magabiztos vagyok, és szeretném bebizonyítani a világnak, hogy nemcsak a 34-es méretet hordó nők nézhetnek ki fantasztikusan, hanem azok is, akik negyvenesnél nagyobb ruhákat hordanak. Úgy gondolom, ha sokat mozogsz, szuper alakod lesz, bármi legyen is a méreted!” – mondta a 26 éves plus size modell.

2. SallyAnn Thiebedeau

„Imádom a homokóra alakomat, mert tökéletesen mutat azokban a vintage stílusú ruhákban, amiket hordok. Köszönöm a dús idomainak, hogy akár minden nap Marilyn Monroe-nak öltözhetek” – nyilatkozta a 29 éves modell-operaénekesnő.

3. Sarah, DoubleXL

„Szeretem a testem minden porcikáját, és egészségesen élek, hogy a fittségemet és a jó közérzetemet megőrizhessem” – árulta el a QueenSizedFlava.com nevezetű weboldal 26 éves bloggere.

danielle.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

4. Danielle Line

„Nem a méreteim mutatják meg azt, hogy mik a valódi értékeim. Tudom, hogy egyedi külsőmmel, nőies alkatommal és 42-es méretemmel igenis szép vagyok. Az egész életemet arra tettem fel, hogy ezt a világnak is megmutassam, és a külsőmből karriert építsek” – mondta a 34 éves plus size modell.

5. Krista Cousins

„Bár a médiában nem túl gyakori a valódi nők bemutatása, én azt mondom: lányok, ideje, hogy szexinek érezzük magunkat és élvezzük a szépségünket” – biztatta nőtársait a 24 éves fehérneműmodell, Krista Cousins.

+1. Crystal Renn

A világ egyik leghíresebb plus size modelljét tavaly sokan támadták, mert elég sokat fogyott, de Crystal azt mondja, imádja nőies alakját, és esze ágában sincs ismét a vékony lányok táborába tartozni. „Nem szeretném, ha a fiatal nők azt hinnék, hogy a szépség egyenlő a vékonysággal. A szépség nem egy nadrágméreten múlik” – mondta korábban.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X