Főoldal > AKTUÁLIS > Top 10: a legszexibb sportolónők

Top 10: a legszexibb sportolónők

csinossportolószépszexi
0

Írta: and

Az olimpiákon sokan nemcsak az elképesztő teljesítményekre figyelnek, hanem bizony az azok mögött áll&

Az olimpiákon sokan nemcsak az elképesztő teljesítményekre figyelnek, hanem bizony az azok mögött álló sportolók tökéletesen kimunkált izmaira is. És ahogyan minket, lányokat nem hagy hidegen egy-egy izmos sármőr, úgy a férfiak is bolondulnak a legdögösebb sportolónőkért.

Külföldi oldalak több összeállítást is közöltek a legcsinosabb és legszexibb női olimpikonokról. A legtöbb ilyen listában közös, hogy nemcsak a tökéletes vonalakat, hanem a bájos, mosolygós arcot és a kisugárzást is „díjazták”. Mindezeket figyelembe véve pedig nem is csoda, hogy egy magyar lány is bekerült a világ legszexibb sportolónői közé, és természetesen a Wellness Cafe listáján is első helyet érdemel.

1. Jakabos Zsuzsanna

A magyar úszónőre nemcsak teljesítménye, hanem szépsége és kisugárzása miatt is büszkék lehetünk: egy amerikai magazin az olimpiák történetének leggyönyörűbb versenyzőjének nevezte, és számos fotót is közöltek róla. Zsuzsi szépségét nem először ismerik el – korábban hazánk legszebb sportolónőjévé is megválasztották már.  

jakabos.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

2. Daniela Hantuchova

A szexi teniszezőnő sokak örömére úgy ünnepelte az olimpiát, hogy az ESPN magazinban több híres sportolóhoz hasonlóan ledobta ruháit. Alakját pedig nem is kell szégyellnie, hiszen a tenisz mellett futással, kis súlyzós gyakorlatokkal és golffal őrzi tökéletes vonalait.

3. Alex Morgan

Az amerikai női focicsapat büszke lehet legifjabb tehetségére: a 23 éves Alex Morgan a női futball és az olimpia legdögösebb játékosai közé tartozik. A bájos sportcsillag rengeteget fut, erősít, illetve has- és hátizom erősítést végez, de a legnehezebb feladatnak azt tartja, hogy akkor is motivált maradjon a sportban, amikor nem teli lelátók előtt, hanem egyedül mozog.

4. Kim Glass

A szexi röplabdázó a hét 5 napján edz: háromórás tréningeken bizonyítja a világnak és önmagának is, hogy ezért a mesés alakért bizony érdemes küzdeni. De a jutalomról sem feledkezik meg: gyengéje pedig nem más, mint a palacsinta.

5. Allyson Felix

A 26 éves amerikai futónőről már írtunk itt, a Wellness Cafe-n. Akkor azt árultuk el, hogyan marad motivált, most pedig arról számolhatunk be, hogy őt is a legszexibb olimpikonok közé sorolták. Ez, valljuk be, is csoda, hiszen Allyson alakja tökéletes, mosolya pedig arról árulkodik, hogy lelkileg is kiegyensúlyozott.

6. Heather Mitts

A kétszeres olimpiai aranyérmes női focista úgy van az edzéssel, mint a házasságával. Szerinte a rutin ront el mindent, ezért változatosságra törekszik: ugyanolyan szenvedéllyel edz az ellipszistréneren, mint a futógépen, vagy a szabadban.

7. Nastia Liukin

A csinos tornászlány napi hétórás edzésekkel tesz sikeres olimpiai szerepléseiért és vékony alakja megőrzéséért: napi programjában szerepel a futás, a has- és hátizom erősítő gyakorlatok és a különböző tornagyakorlatok is.

8. Susan Francia

Az amerikaiak népszerű evezősét imádják a férfiak, de ő saját elmondása szerint sokkal jobban szereti, ha szépsége és kisugárzása helyett kisportolt alkata miatt kapja a bókokat az erősebbik nem képviselőitől. 

9. Kim Vandenberg

A szexi úszónő annak köszönheti csodás alakját, hogy szabadidejében is imád sportolni. Kedvenc mozgásformái közé tartozik a jóga, a Pilates, a tánc, a biciklizés, a túrázás és a szörfözés is. Emellett szerény és vicces lány – csoda, ha a férfiak teljesen odavannak érte?

10. Alicia Sacramone

A tornászlányok közt is feltűnően csinos Alicia Sacramone 2009-ben visszavonult, de 2010-ben vissza is tért, méghozzá nagyon szép eredményekkel. És mivel állítása szerint sosem volt ilyen remek formában, rajongói még biztosan sok fantasztikus versenyen láthatják őt.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X