Főoldal > AKTUÁLIS > Hello indián nyár! 6 szuper program őszre

Hello indián nyár! 6 szuper program őszre

0

Írta: and

Itt van az ősz, itt van újra, de szerencsére nem kell esős, hideg és szeles időjárásra készülnünk

Itt van az ősz, itt van újra, de szerencsére nem kell esős, hideg és szeles időjárásra készülnünk az elkövetkezendő napokban, hanem gyönyörű napsütésre, szép időre, vagyis igazi indián nyárra. Vesd hát bele magad te is a programok kavalkádjába, melyek közül a Wellness Cafe most összegyűjtött neked néhányat.

1. Irány a Budapesti Futófesztivál!

Ha egy igazán aktív programot szeretnél szervezni magadnak, esetleg a pároddal vagy a családdal mozdulnátok ki egy kicsit szeptember utolsó napján, akkor a Budapesti Futófesztiválon a helyetek! Nevezhettek 4 km-es futásban és gyaloglásban, de ha nagyon sportosak vagytok, a 10 km-es távnak is nekivághattok, akár váltóban is.

Az eseményre szeptember 30-án kerül sor, részletes program, útvonal és további információk itt.

2. Nézd meg a világ legjobb sajtófotóit!

A World Press Photo kiállítást idén is sokan várják, hiszen a világ legszuperebb sajtófotói kerülnek ismét bemutatásra. A tárlat idén is a Néprajzi Múzeumban látható szeptember 28 és október 28 között.

A World Press Photo 2012 kiállítás most is az elmúlt évnek mutat tükröt: alig 200 képbe sűrítve láthatjuk korunk történelmét, hétköznapjait, politikáját, sportját, művészetét, természeti változásait, tudományos eredményeit, azokat az embereket, akik a hírekben szerepelnek. A kiállítás segít jobban megértenünk, hogy mi zajlik körülöttünk a világban.

További információk itt.

3. Tegyél az egészségedért – FitBalance a Millenárison!

Ha neked is bejöttek a korábbi FitBalance események, vagy érdekel egy európai viszonylatban is kiemelkedő  egészség-, mozgás- és életmód rendezvény, akkor október 7-én mindenképp az irányt a  Millenáris Park felé. Ott kerül megrendezésre a POLAR FitBalance Millenáris esemény, amelynek keretein belül 8 színpadon, közel 200 programmal,  a legismerebb hazai és külföldi prezenterek várja a helyszínre érkezőket. Az életmód expón, mintegy 100 kiállító vár mindenkit, ahol a prevenciós tevékenységek, valamint az egészségügyi szűrések kiemelkedő hangsúlyt kapnak. A FitBalance Millenáris egyik újdonága, hogy az esemény bevételének egy részéből egy vidéki általános iskola számára sporteszközöket vásárolnak a szervezők, ezzel is hozzájárulva a gyerekek sportolási lehetőségeinek megteremtéséhez.

Ahogy az elmúlt években, úgy az idei FitBalance rendezvényen is tovább folytatódik a „Sztárok az Egészségért” program, amihez több népszerű előadó, sportoló és közéleti személyiség is csatlakozik.

További információk itt.

4. Ne hagyd ki Richard Clayderman koncertjét!

A világhírű zongoristát nem kell senkinek bemutatnunk, hiszen évtizedek óta töretlen sikere hazánkban is ismert. Rengeteg hazai rajongója van, akik közül minden bizonnyal a legtöbben nem hallhatták őt négy évvel ezelőtt a Budapesti Operabálon, amelynek sztárvendége volt. Most azonban lehetőségünk lesz arra, hogy meghallgassuk egyedülálló zongorajátékát és az évtizedek alatt slágerré lett szerzeményeit a Papp László Budapest Sportarénában. A sztár október 14-én 19 órakor lép fel.

További információk itt.

kutatokejszakaja.jpg ()5. Irány a Kutatók Éjszakája!

Szeptember negyedik péntek éjszakája idén is a szenvedélyesen kíváncsiaké!
Végre újra kinyílnak a laborajtók, a kutatók ismét kibújnak fehér köpenyükből, és hétköznapi nyelven mutatják be a tudományt. Szeptember 28-án, Kutatók Éjszakáján kicsik és nagyok személyesen találkozhatnak a kutatókkal, kipróbálhatják eszközeiket, találmányaikat, megismerhetik a munkájukat előadások, vetélkedők, kiállítások és tudományos-szórakoztató programok keretében.

További információk itt.

6. Kötelező táncok a KortársTáncGenerációk Szemlén

Szenvedélyed a tánc? Nemcsak te magad szereted ropni, hanem érdekelnek a műfajok legtehetségesebb képviselői is? A KortársTáncGenerációk Szemlén nyitott műhelymunka, kiállítás megnyitó, könyvbemutató, akadémiai konferencia, köztéri akciók, filmbemutató vár rád. A program október 3-ig látogatható.

További információk itt.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X