Főoldal > AKTUÁLIS > Lépj tovább: coaching nőknek, anyáknak

Lépj tovább: coaching nőknek, anyáknak

0

Írta:

Sokféle szerepben létezünk életünk folyamán, és gyakran szembesülünk azzal, hogy aká

Sokféle szerepben létezünk életünk folyamán, és gyakran szembesülünk azzal, hogy akárhogyan igyekszünk, mégsem sikerül minden területen egyformán tündökölnünk. Te hogyan éled meg nőiséged-anyaságod kihívásait? Előfordul, hogy régóta keresel megoldást a gondjaidra, de mások problémái mindig a tieid elé tolakodnak? Megesik, hogy túl sokat vállalsz, mégis késik az eredmény? Bűntudatod van, ha időnként negatívan érzel, ha fáradt, és tanácstalan vagy? A megfelelés labirintusában elvesztetted álmaidat, céljaidat, már nem is a saját életedet éled? Szeretnél segítséget kérni, de az idő- és pénzhiány miatt eddig halogattad?

A Coachok Szakmai Szövetsége rád gondolt, amikor összeállította két napos rendezvénysorozatát, Karrier és Család címmel.

Szeptember 15-én  10 és 18 óra között pályamódosítás, női életútváltás lesz a fókuszban, egy héttel később, szeptember 22-én 10 és 18 óra között pedig egy hasonlóan izgalmas téma: Anyaság – Nőiség Tabuk nélkül. Mindkét programon előadások, workshopok és egyéni coaching beszélgetések segítenek eligazodni a női szerepek útvesztőiben.

Mindkét rendezvény programjai ingyenesek, de a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, jelentkezés: info@coachok.hu

Helyszín: Budapest, II. ker. Bécsi út 25. Carion Center (Kolosy térnél)

Részletes program és információ: http://www.coachok.hu/rendezvenyek-listaja/event/16-karrier-es-csalad


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X