Főoldal > AKTUÁLIS > Őszi védelem, kívül-belül

Őszi védelem, kívül-belül

0

Írta:

Egészségünk megőrzéséhez tehát nincs másra szükség, mint a megfelelő külső és

500x500_no_6 (2).jpg ()Egészségünk megőrzéséhez tehát nincs másra szükség, mint a megfelelő külső és belső védelemre. A külső védekezésről könnyen gondoskodhatunk, hiszen régeges öltözködés, meleg lábbeli és néhány vastag pulóver kell hozzá az őszi napokban. Miért is olyan fontos a réteges öltözködés?

Miért nem elegendő egyszerűen felvenni egy alaposan bélelt kabátot? Nem a ruhaanyag az, ami kellően szigetel, hanem az anyagszálak között rekedt levegőréteg. Így aztán sokkal hatásosabb több, kényelmes, vékonyabb ruhát viselni, mint egy vaskos kabátot. A ruhák között is óriási különbség van!

A műszálból készült ruhák kevésbé szigetelnek, mint a laza szövésű anyagok, amelynek szálai között jóval több a levegő, így testünk hőmérsékletét is jobban megtartja. De vigyázat! A túlzott öltözködés is veszélyes lehet.

Amennyiben a szükségesnél több réteget viselünk, az könnyen izzadáshoz vezet. Az elpárolgó víz hűti a testünket, és ilyen módon szintén megfázhatunk.

500x500_spa (2).jpg ()Talán még fontosabb a belső védelem, amelyet csakis egészséges étrenddel, vitaminok bevitelével és kiegyensúlyozott életvitellel érhetünk el. Ebben segít a rendszeres tej és tejtermék fogyasztás, amely a megfelelő táplálkozás alapja.

A Tolle választékában kétféle zsírtartalmú ESL tej, valamint a Vitál tej nyújt megfelelő alternatívát minden egészségtudatos tejfogyasztónak. A nagyon magas hőmérsékleten kezelt, homogénezett ESL tejek gyakorlatilag minden olyan létfontosságú fehérjét, vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak, amelyekre szervezetünknek szüksége lehet.

Még ennél is többet rejt a Vitál tej doboza, amely az A, D, E, valamint B3, B6, B9 (Folsav) és C vitaminok mellett még extra kalciummal, magnéziummal is hozzájárul egészségünk és mindennapi vitalitásunk megőrzéséhez.

Biztosak lehetünk benne, hogy a Tolle tejek gazdag vitamin- és ásványi anyag tartalma felkészít minket a télre és megerősíti immunrendszerünket.

További információk!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X