Főoldal > AKTUÁLIS > Töltődjünk fel vitaminokkal

Töltődjünk fel vitaminokkal

0

Írta:

A tavasz a természet újjáéledése miatt közkedvelt. Még a fagyos tél is megelőzi az őszt n&eacute

500x500_spa (2).jpg ()A tavasz a természet újjáéledése miatt közkedvelt. Még a fagyos tél is megelőzi az őszt népszerűségben, hiszen a hóesés, síelés és az ünnepek színessé teszik az évszakot. Az ősz sokak szerint lehangoló és az elmúlás jelképe. Pedig annyi mindent lehet kedvelni az őszben is!

Ebben az évszakban megtelik színekkel, ízekkel és illatokkal az életünk. A sárga, barna és vörös levelek kavalkádja, a vastag avartakaró látványa és illata, az érett almák íze… Hosszan sorolhatnánk az ősz csodáit.

Ebben az évszakban érik számos olyan gyümölcs is, amelyek nemcsak rendkívül ízletesek, de segítenek felkészíteni szervezetünket a hideg téli napokra.

Az egyik legismertebb és talán legfontosabb ezek közül az alma. Sokkal jobban ellenáll az időjárás viszontagságainak, mint más gyümölcs, emiatt szinte bármilyen éghajlat alatt megél. Termése évről-évre egyenletes, azaz kiszámítható.

csajok.jpg ()Hosszú hónapokig megőrzi frissességét és tápértékét, ráadásul sok-sok vitamint tartalmaz. Az A-, B- és C-vitamin mellett foszfor, kálium, kalcium és magnézium is megtalálható benne. Mivel nagyon könnyen emészthető, hamar szellemi és testi energiát nyerünk, akár már egyetlen almából is.

Segít megelőzni az érelmeszesedést, csökkenti a koleszterinszintet, béltisztító hatású és hatékony a felső légúti megbetegedések gyógyításában is.

Alapvető őszi gyümölcs, amit minden nap érdemes fogyasztanunk. Az alma mellett nagy segítségünkre vannak vitaminkészletünk feltöltésében a tejtermékeknek is. A tej magas minőségű fehérje-, vitamin-, ásványi anyag- és kalciumforrásunk, amely izmaink, csontjaink fejlődéséhez elengedhetetlen elemeket tartalmaz.

A Tolle Vitál tej amellett, hogy tartalmazza a szervezet számára nélkülözhetetlen A, D, E, valamint B3, B6, B9 (Folsav) és C-vitaminokat, még extra kalciummal, magnéziummal járul hozzá egészségünk és mindennapi vitalitásunk megőrzéséhez. Vigyázzunk egészségünkre ősszel is és töltődjünk fel testileg-lelkileg!

További információk!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X