Főoldal > AKTUÁLIS > 5 szuper program – Ne ülj otthon novemberben!

5 szuper program – Ne ülj otthon novemberben!

0

Írta: and

Ki mondja, hogy a tél beköszöntével mindenképpen be kell kuckóznod, hogy márciusig teával, kö

Ki mondja, hogy a tél beköszöntével mindenképpen be kell kuckóznod, hogy márciusig teával, könyvekkel és DVD-kkel várd a szebb időt? Szerintünk most érdemes csak igazán kimozdulni, főleg, mert fantasztikus programok kavalkádjából választhatod ki a neked legjobban tetszőket. Ehhez nyújtunk most egy kis segítséget.

1. Egészség- és Fitnessnap: ott a helyed!

Ugye nincs még programod november 11-ére? Akkor gyere el családoddal együtt az év legegészségesebb rendezvényére, az Egészség- és Fitnessnapra! Amellett, hogy olyan edzők óráin mozoghatsz, mint Rubint Réka, Béres Alexandra, Tatarek Rezső, Katus Attila, Csató Enikő vagy Geszler Dorottya, a gyerkőcödet sem kell a nagyira bízni, nyugodtan elhozhatod magaddal. Őket gyermekmegőrző és különböző szuper mozgásformák várják: aerobik, hip-hop és judo.

A mozgás mellett számtalan szűrésre is lesz lehetőség (pl. vércukorszint-, koleszterin mérés, melanóma szűrés stb.) A rendezvényre a Folyondár Vasas Sport- és Táncközpontban (1037. Budapest, Folyondár u. 15.) kerül sor, belépőt pedig az esemény napján, a helyszínen vehetsz 800 forintért, 16 éven aluliaknak pedig 400 forintért.

További információt és részletes programot itt találsz.

2. Karácsonyi vásár

Ugye, az idei első hóesés után már te is alig várod a karácsonyt? A szeretet ünnepére november 16-ától jobban ráhangolódhatsz a Vörösmarty téri Karácsonyi Vásáron, ahol egészen december végéig várják a látogatókat. Hogy pontosan mivel? Lesz kézműves kiállítás és vásár, forralt bor és egyéb csemegék, de mindezek mellett idén is számos programmal készülnek a szervezők. Egy díszvendég város mutatkozhat majd be hagyományaival, illetve a vásár kísérőprogramjaként hagyományőrző együttesek, táncosok, zenészek szórakoztatják majd a látogatókat. A gyerekek örömére idén is számíthatunk a finn Mikulás látogatására. Emellett érdekesség, hogy a tér berendezése megújul, és mesés hangulat fogadja majd a Karácsonyi Vásárra érkezőket.

További információkért kattints ide!

vasar2.jpg ()

3. Ismét Nouvelle Vague az A38 Hajón

Ha tavaly ott voltál a koncertjükön, szinte biztos, hogy a zenekar idei fellépésére is vettél már jegyet: a Nouvelle Vague november 23-án 20 órától lép fel az A38 Hajón. A nyolcvanas évek újhullámát, posztpunkját laza bossa novákká alakító zenekar ezúttal egészen egyedi produkcióval érkezik, régi slágereit és egészen friss saját szerzeményeit egyfajta musicallé gyúrta össze a neves francia pop-divattervező, Jean-Charles de Castelbajac segítségével. Koncert, színház és divatbemutató egyedülálló módon keveredik a Nouvelle Vague hiperlátványos előadásában. A fellépésre koncert+vacsorajegy is váltható, aminek ára magában foglalja a belépőjegyet, illetve a koncertet megelőző, 18:30-kor kezdődő „franciás” menüvacsorát az A38 Hajó panorámaéttermében.

További infók és jegyvásárlás itt.

4. Tudod, mi a Mátrixenergetika?

Kiropraktőri munkája során Richard Bartlett egy sor hathatós energetikai kezelést fedezett fel, és az ezekből született mátrixenergetika mára olyan tudati technikává fejlődött, amely megértést, gyógyulást, spirituális fejlődést, azonnali és életre szóló átalakulást biztosít mind fizikai, mind pedig mentális, érzelmi és spirituális szinten – és olyan életet, amely mentes azoktól a korlátoktól, amelyekben megtanultunk hinni.

Richard Bartlett kiropraktőr, író és partnere, Melissa Joy a gyógyítás, illetve a gyógyulás új dimenzióját nyitják meg előtted budapesti szemináriumukon, melyet november 1 és 4 közt tartanak. Itt olyan energetikai kezelést tanítanak neked, amely gyógyulást, fejlődést, átalakulást ígér fizikai, mentális, érzelmi és spirituális szinten. Felejtsd el a korlátokat, amelyekben eddig hittél!

További információk és árak: www.edesviz.hu

5. Korcsolyát fel!

Felcsatolnád a korit, de valami új, izgalmas helyszínre vágysz? Akkor vedd az irányt az Arena Plaza felé, ahol október 26-án megnyílt a város legújabb jégterasza. A pláza mellett, a Lelátó előtti területen 1200 négyzetméternyi, kiváló minőségű jégfelület várja a téli sportok szerelmeseit, mostantól négy hónapon keresztül. A Lelátó épületben a Jégbárok, a téli szezonnak megfelelő étel- és italkínálattal fogadják a melegedni vágyókat és a kísérőket. Ha kedvet kaptál, hívd a párodat, tesódat, no meg a barátaidat is!

További információk és nyitva tartás itt.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X