Főoldal > AKTUÁLIS > Babát vár a legextrémebb külsejű világsztár

Babát vár a legextrémebb külsejű világsztár

babaterhes
0

Írta: and

Extrém cuccok, szexi ruhák, erős smink és tüsire nyírt haj – ugye, te sem így képzelsz el egy szt

Extrém cuccok, szexi ruhák, erős smink és tüsire nyírt haj – ugye, te sem így képzelsz el egy sztárkismamát? Márpedig Amber Rose modell pontosan így fest, és megjelenésén valószínűleg akkor sem változtat majd túl sokat, ha megszületik a kisbabája.

Wiz Khalifa és menyasszonya láthatóan ragyognak a boldogságtól: a sztárpár szeptemberben, az MTV Music Awards díjkiosztón erősítette meg hivatalosan első közös gyermekük érkezéséről szóló híreket, de a pici nemét még mindig nem árulták el.

A 28 éves modell, akit sokan a világ legextrémebb hírességének tartanak, később azt nyilatkozta: természetes úton, fürdőkádban szeretné világra hozni a babát, és semmilyen fájdalomcsillapítót nem akar bevenni. Az ötletet talán brazil kolléganőjétől, Gisele Bündchentől vette, aki így hozta világra első gyermekét, Benjamint.

amber2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Amber viszont többször is hangsúlyozta, hogy a saját szabályai szerint játszik, és senkire sem szeretne hasonlítani. A sztármamik többségével ellentétben például az sem érdekli túlságosan, hány kilót szed fel várandóssága idején.

A vadóc sztár korábban sem foglalkozott a súlyát érintő kritikákkal, pedig a rossz nyelvek nemcsak extrém külseje, hanem a túl vékony modellekhez képest nőiesebb alakja miatt is gyakran pletykálnak róla. Ambert viszont ezek a megjegyzések egy cseppet sem érdeklik.

„Imádok enni, és erre szükségem is van, hogy a testem jól működjön. Abban nem hiszek, hogy bármit meg kellene vonnom magamtól, ezért inkább edzeni járok. De ennek sem vagyok a megszállottja, nincs személyi edzőm, és nem járok puccos konditermekbe. Sokkal szívesebben pattanok fel a futópadra a hét néhány napján egy-egy órára” – nyilatkozta korábban.

„Sosem tudnék koplalni. Inkább az a lány vagyok, aki többet edz, mint az, aki kevesebbet eszik” – tette hozzá, amikor az újságíró az ételekhez való hozzáállását firtatta. Majd azt is elárulta, mi motiválja őt a rendszeres futást illetően. „Nagyon szeretem a zenét, úgyhogy veszem az iPodomat, bekapcsolom, és már futok is. Ez ilyen egyszerű” – mondta.

Kanye West szexi exe nagy pocakkal is hű marad elveihez: szinte minden finomságot megkóstol, amit megkíván, de azért a mértékletességről sem feledkezik meg teljesen. Emellett sokat mozog, ami várandósan nem egyórás futás, inkább sok séta formájában van jelen a napirendjében.

A 28 éves híresség terhesen is szeret csinosan, vadócosan öltözködni, sőt, az egyik ismert magazin címlapján ugyanolyan szívesen mutatta meg magát fehérneműben, mint a Twitteren, ahol követőinek küldött egy fotót növekvő babapocakjáról.

Amber Rose szépségápolási tippje

„A rendszeres hidratálásban hiszek, minden nap reggel és este krémezem a bőröm. A shea vaj szerintem elképesztően jó, puha és illatos leszek tőle” – nyilatkozta a közelmúltban a sztár.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X