Főoldal > AKTUÁLIS > Jövő hétvégén ismét Fitparádé!

Jövő hétvégén ismét Fitparádé!

0

Írta:

Európán túl is dübörög a Hegyvidéki Fitparádé, amely 10 éves múltra tekint

Európán túl is dübörög a Hegyvidéki Fitparádé, amely 10 éves múltra tekint vissza. Október 20-21-én, a világ 19 országából érkeznek versenyzők és delegációk, hogy a mintegy hatvan különböző sportesemény valamelyikén megmérettessék a tudásukat.

A szombati programok főként a szépség és az ügyesség jegyében zajlanak de Szkander Világkupa versenyzőinek is szurkolhatunk. A Fitmodel World versenyen évről évre a legcsinosabb lányok indulnak. A bajnokok értékes ajándékokat kapnak, a legjobbak magazin fotózást nyernek, az abszolút győztest egy évig menedzselik. A Fitparádén megvalósulhatnak az álmok, mert azok a Fitmodellek akik itt nyertek, világbajnokok lettek.

Vasárnap már az erőé a főszerep. A Scitec Raw Power győztese Las Vegasba jut ki. A Louie Koncz Classic versenyek bajnokai Franciaországba mehetnek versenyezni. A Strongman versenyen Darázs Ádám irányításával a fiatal tehetségek szállnak versenybe.

fitparade2.JPG ()A kétnapos programból a család minden tagja válogathat, a hölgyeket ingyenes fodrász és smink szolgáltatással kényeztetik, de a Fitexpon megismerkedhetnek a látogatók az új trendekkel, vitaminokkal és táplálék kiegészítőkkel. A gyerekeket az úszó diákolimpia mellett légváras játszóház, mini golf  és táncverseny várja.

A jubileumi Fitparádé házigazdája Pokorni Zoltán a Hegyvidék polgármestere, fővédnökei pedig Dr Deutsch Tamás a MOB Alelnöke, és Dr Simicskó István Sport Államtitkár, díszvendége Hussain Al Saffar  ( Egyesült Arab Emiratusok), főszervezője Buranits Ildikó. A két napos multi-sportfesztiválra hazajárnak a  világsztárok, idén  a 8 x Miss Olympia győztes Lenda Murray és Vinny Galanti kápráztatják el a közönséget!

A napijegy 1500Ft, de Hegyvidék Kártyával, továbbá 14 év alattiaknak és nyugdíjasoknak ingyenes. A MOM Bevásárló Központban ingyenes a parkolás.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X