Főoldal > AKTUÁLIS > Kalandra fel!

Kalandra fel!

0

Írta:

Itt az idő, hogy a gyerekekkel újra felfedezzük a kalandparkokat, élményfürdőket, állatkerteket, játsz&

allo.jpg ()Itt az idő, hogy a gyerekekkel újra felfedezzük a kalandparkokat, élményfürdőket, állatkerteket, játszóházakat vagy éppen mozikat! A Telekom Kapcsolat program segítségével kedvezményes belépőjegyet válthatunk.

Ilyenkor ősszel hajlamosak vagyunk arra, hogy jobban bezárkózzunk otthonunkba, a hűvös idő, a korai sötétedés sokszor elveszi a kedvünket attól, hogy kimozduljunk. Pedig egészségünk, kiegyensúlyozottságunk szempontjából is fontos, hogy kimenjünk a friss levegőre: kiránduljunk, sétáljunk, vagy akár ennél is aktívabb kikapcsolódást válasszunk.

Egy családi séta az állatkertben, pihenés egy hangulatos szállodában, szombat délutáni közös mozizás vagy éppen egy szülőt-gyermeket aktivizáló, kihívásokkal teli nap egy kalandparkban – mind-mind remek program az őszi vagy téli hétvégékre.

A családi élménykártya szerepét is betöltő Kapcsolat kártyával a család kedvezményesen mozdulhat ki otthonról, legyen szó akár egy délutáni játszóházról vagy akár egy hosszabb kirándulásról. Ha a nyári nyüzsgés után az őszi időszakban sem szeretnénk lemondani a fürdőzés, kirándulás, közös szórakozás örömeiről, akkor érdemes jól felmérni, hogy hol milyen kedvezményekkel vehetünk igénybe az évszaknak megfelelő programokat. A Telekom Kapcsolat kártya segít abban, hogy kevesebb pénzért élvezhessük a különböző élményfürdők, kalandparkok, állat- és növénykertek, valamint a játszóházak nyújtotta programokat. Használatával ugyanis 12-15 százalékot is lefaraghatunk a belépőjegyek végösszegéből. A kedvezmények sok esetben több személyre szólnak, családok esetében jelentősebb megtakarítást is elérhetünk.

De nem csupán a hétvégi kikapcsolódáshoz, hanem a mindennapokban is érdemes bevetni a megannyi kedvezményre feljogosító kártyánkat. Ezzel ugyanis az élet számos területén takaríthatunk meg pénzt, legyen szó könyv, játék, irodaszer vásárlásáról, vagy éppen egy kellemes éttermi vacsoráról, taxiról, netán pénzügyi szolgáltatásról.

kep1.jpg () 

A Kapcsolat program keretében a Telekom hűséges ügyfelei további előnyökhöz és élményekhez juthatnak, Az idei évben a program számos kedvezményeleme megújult, az együttműködő partnerek köre jelentősen kibővült, így az ügyfelek még gazdagabb kínálatból válogathatnak. A T-Mobile és T-Home ügyfelei közül bárki ingyenesen igényelhet Kapcsolat kártyát az interneten, telefonon vagy személyesen a T-Pontokban. Az országszerte több mint 200 elfogadóhelyen pedig elegendő felmutatni azt az éppen érvényben lévő partneri kedvezmény igénybevételéhez.

A programról és a kedvezményekről bővebb információ a T-Mobile és a T-Home honlapjának Hűségprogram menüpontjában található.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X