Főoldal > AKTUÁLIS > Irány a város! 6 szuper program téli estékre

Irány a város! 6 szuper program téli estékre

0

Írta:

Hazaérsz a munkából, ledobod a táskád, bekapcsolod a tévét, és estig fel sem keltek a p&aacute

Hazaérsz a munkából, ledobod a táskád, bekapcsolod a tévét, és estig fel sem keltek a pároddal a kanapéról. Ismerős? Hidd el, a téli estéknek sem kell az elkényelmesedésről, az unalomról, vagy épp a szomorkodásról szólniuk. Vedd inkább a sálad, kabátod, és irány a város: meg se állj a legszuperebb programokig, melyek közül most ötöt ajánlunk figyelmedbe.

1. Mozgás és szuper kedvezmények: itt a FITweek!

A kilencedik Coca-Cola Testébresztő FITweek változatos programjainak köszönhetően te sem fogsz unatkozni! November 24. és december 2. között egyetlen belépő áráért közel 150 helyszínt próbálhatsz ki Budapesten és országszerte a nagyvárosokban. A FITweeken te is megtalálhatod azt a mozgásformát, ami az egészségedre és a közérzetedre is garantáltan jó hatással lesz! A rendezvény szervezői és Katus Attila, a Coca-Cola Testébresztő Program nagykövete arról is gondoskodnak, hogy a színvonalas fitnesztermek mellett jóga-, pilates- és elektro fitnesz stúdiókban új lehetőségeket is kipróbálhass. A wellness helyszíneken pedig az élmény medencék és szauna segítségével töltődhetsz fel két edzés között. Használd ki te is ezt a 9 napot és csatlakozz a Testébresztő Program követőihez.

A fitnesztermek listája és további részletek: www.fitweek.hu

Facebook oldal itt.

fit2.jpg ()2. Hangolódj a harmóniára, hangolódj önmagadra!

Te is gyakran érzed, hogy még el sem kezdődött a karácsonyi készülődés, rohanás és őrület, de máris elfáradtál? Szánj egy kis időt magadra, amiben a Főként Nőként Műhely Tükröm, tükröm című programja is segít. Másodjára szerveznek egész napos női rendezvényt a budapesti MOM Művelődési Központban december 2-ára, olyan országosan ismert előadókkal, mint Zacher Gábor, Váradi Tibor, Szendi Gábor és Kereszty András. A Tükröm, tükröm a testi-lelki egészség- és harmóniateremtést állítja középpontjába. Ha ellátogatsz a rendezvényre, az inspiráló előadások mellett több workshopon is résztvehetsz, és a dinamikus jógától a Nián át a törzsi hastáncig és a zumbáig számos mozgásformát is kipróbálhatsz. Az elcsendesülést pedig egyebek között a hangtál, a theta healing, a holisztikus ringató terápia módszereivel tapasztalhatod meg, de több egészségügyi szűrővizsgálatot is igénybe vehetsz.

További információk: www.fokentnokent.hu

3. Bot Gábor Arcai – különleges zenei élmény az Urániában!

Ha olyan koncertre vágysz, ahol zenei csemegék széles palettájáról válogatva épp úgy hallhatsz könnyűzenét, mint musicaleket, operetteket, illetve klasszikus dalokat, akkor ne hagyd ki Bot Gábor első önálló estjét december 2-án, az Uránia Nemzeti Filmszínházban. A művész számos meglepetéssel és sztárvendégekkel is készül az estre, és elmondása szerint azokat a dalokat válogatta ki, melyek hatással voltak életére, pályájára, ezért közel állnak a szívéhez. Bot Gábort a koncert egy részében Czomba Imre zenekara és a Jazz and More kórus is kíséri. Vidd magaddal a testvéredet, Anyukádat vagy a kedvesedet is, garantáltan élvezni fogjátok ezt a különleges zenei összeállítást.

További információk és jegyinfó: www.botgabor.hu, www.urania-nf.hu

4. Boldogság 69:09

A zenés-táncos produkció alkotóstábja ezúttal napjaink és közelmúltunk, 1969 és 2009 Magyarországát választotta története színteréül. 2009 party zenéi és 1969 slágerei szólnak, miközben megismerjük főszereplőinket: a mai és az akkori huszonéveseket, akikből mára hatvanasok lettek. Az adott kor világán túl elsősorban az egyén történései, lelki reformkísérleteink, válságaink állnak a mű fókuszában. Értékrendek, konvenció, tradíció, szerelem akkor és ma. Az előadást látva benned is felmerülhet a kérdés: elmélyedve múltunkban, figyelemmel szemlélve a jelen tetteit vagy közönyét, vajon milyen jövőt szánunk magunknak és gyermekeinknek? A Boldogság 69:09 legközelebb november 25-én látható a Ram Colosseumban.

További információk: www.experidance.hu, www.ramcolosseum.hu

5. Voltál már öko-design fesztiválon?

A fenti kérdésre akár igen, akár nem a válaszod, a Zöldág Nemzetközi Öko-design Fesztivált mindenképpen élvezni fogod. A környezetvédelmet és a fenntarthatóságot támogató kulturális és tudományos rendezvénysorozatot a Klebelsberg Kultúrkúria szervezi, ahol november 10-től december 1-jéig számos program közül válogathatsz: lesz családi nap vetélkedőkkel és vásárral, ökoperformansz, kézműves-műhely és divatbemutató is. Az öko-design konferenciára és az azt övező, számos érdekes programra november 24-én kerül sor. Részletek és program itt és a www.greenfo.hu oldalon.

6. Flow Egészségnap december 1-jén

Tedd szabaddá magad ezen a szombaton és de.10-től látogass el az újonnan megnyílt Flow mozgásközpontba! Kipróbálhatsz egy csomó óratípust (BodyArt, Body Balance, TRX, preventív gerinctréning, Fit Zone, Body Balls Move stb.), de a nap során gerincprevenciós tanácsadáson, testösszetétel-mérésen, tartáselemzésen, dietetikai konzultáción és egyéb egészségmegőrző szolgáltatásokon is részt vehetsz, hogy még többet megtudhass arról, mi a jó a testednek. A gyerekeket se hagyd otthon! Őket is bemutató órákkal várják.

Egészségnap belépő: 1000 Ft / fő
Páros belépő: 1500 Ft / 2 fő
Gyermekeknek a belépés ingyenes.

További infók itt!

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X