Főoldal > AKTUÁLIS > Megjelent a Wellness magazin karácsonyi száma!

Megjelent a Wellness magazin karácsonyi száma!

0

Írta:

Elhatározás kérdése? -Én a széltől is hízok – mondta pár éve egy kedves duci bar

Elhatározás kérdése?

-Én a széltől is hízok – mondta pár éve egy kedves duci barátnőm, miközben még egy adag tejszínhabot kanalazott a sütijére. – Biztosan valami hormonális oka van, hogy képtelen vagyok lefogyni, úgyhogy már nem is sanyargatom magam –szögezte le határozottan, és hogy ezt be is bizonyítsa, még két kockacukrot pottyantott a lattéjába.
Ezért is lepődtem meg annyira, amikor nemrég összefutottunk a városban. Éppen edzésre sietett, több számmal karcsúbban és sokkal magabiztosabban.
-Rájöttem, hogy egyszerűen elhatározás kérdése – magyarázta lelkesen. – Egy céges továbbképzésen voltam pár hónapja. Ott mondta az egyik előadó, ahhoz, hogy hatékonyan tudjuk megvalósítani a céljainkat, viselkedjünk úgy, mintha már el is értük volna azokat. Sokáig zakatolt a fejemben ez a mondat. Ha a munkában beválik, akkor vajon az élet más területén nem próbálhatnám ki? Úgyhogy elképzeltem magam karcsún, energikusan és magabiztosan. A boltokban 38-as ruhák közt nézelődtem, elképzeltem, hogy megfordulnak utánam a férfiak az utcán, törékeny vagyok, karcsú, és magabiztos. És addig mondogattam magamnak, míg egyszer csak azt vettem észre, már nem esik jól a csokoládé, nem kívánom a hamburgert, viszont egyre szívesebben sportolok. Azt hiszem addig szuggeráltam magam, míg fogyókúra üzemmódba nem kapcsolt az agyam – nevetett, és rohant is tovább, mert már várta a kedvese. Az edzőteremben ugyanis a karcsú alak mellé egy jóképű lovagot is sikerült bevonzania…

Ha te is szeretnéd megtudni a hatékony önszuggesztió titkát, olvasd el a cikkünket a 98-dik oldalon. 

Szabó Éva
főszerkesztő

Ízelítő a tartalomból:

– Stimuláld a karcsúsággént – Bomba alak Chilton-diétával
– Gyertek, olcsó wellnesskaják – Tuti munkahelyi ebédmenük
– Hess, hasproblémák! Puffad, ég, csavargat
– Légy te is ászana hercegnő!
– Fitnesz turbó üzemmódban – 20 perc elég lesz


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X