Főoldal > AKTUÁLIS > Mozogj te is a 7. Tesco FittArénán!

Mozogj te is a 7. Tesco FittArénán!

0

Írta:

November utolsó vasárnapján hetedik alkalommal rendezik meg a Tesco FittArénát, amely méltán viseli

November utolsó vasárnapján hetedik alkalommal rendezik meg a Tesco FittArénát, amely méltán viseli az év legfittebb napja jelzőt, hiszen a Papp László Budapest Sportaréna küzdőtere és különtermei ezen a napon egy óriási fitnesz birodalommá alakulnak át.

Az órákon és programokon való részvételnek nem feltétele az edzettség, a szakmai képzettség, bárki jól érezheti magát, aki szeretne egy napot mozgással és ismert hazai prezenterekkel eltölteni.

A nagyszínpad fellépői idén is a hazai fitnesz világ elismert előadói lesznek, nem hiányozhat a kínálatból a tavalyi évben az év személyi edzőjének választott Béres Alexandra, az év férfi előadója Katus Attila, a hazai Hot Iron atyja, Tatarek Rezső, valamint az év női prezenterének választott Rubint Réka.

tescofitt2.jpg ()A Budapest Sportaréna emeletein 5 különböző tematikus különterem is várja a résztvevőket. A szellemi és testi felfrissülésért érdemes lesz felkeresni a Body&Mind termet, ahol a jóga és a gerincgimnasztika különböző irányzataival ismerkedhetünk.

A Mozgástrend terem kínálatában a legújabb eszközös órákkal találkozhatunk, amelyekre előzetesen jelentkezni is kell az esemény honlapján.

Az esemény szervezője, a Budapest Sportiroda idén sem feledkezik meg azokról, akik a táncos, koreografált órákat kedvelik, hiszen külön erre a célra nyitotta a Dance termet, ahol a latin mozdulatoktól egészen az afrikai hangulatot megidéző afrodance-ig minden stílusba bele lehet kóstolni.

A konditermek kedvencei, az indoor cycling és a Concept2 evezőgépek sem hiányozhatnak az eseményről, mindkét irányzat rajongói külön teremben edzhetnek oktatói vezetés mellett.

Újdonság 2012-ben: Tekerj vakon! A Tesco FittAréna történetében először: éld át a milyen érzés lehet látássérültként részt venni egy indoor cycling edzésen! Nincs más, csak Te és a zene üteme.

Pihenésképpen érdemes lesz ellátogatni a nagyszínpad tőszomszédságában felállított Életmód Expo és a Fitnesz Park területére, ahol 1500 négyzetméteren ismerkedhetnek az érdeklődők a fitnesz stúdiók, sportmárkák és az egészséges táplálkozáshoz elengedhetetlen termékek forgalmazóival.

Ha te sem szeretnél lemaradni az év legfittebb napjáról, keresd fel az esemény honlapját: www.fittarena.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X