Főoldal > AKTUÁLIS > Szunai Linda: “Anyu ízlésében bízom”

Szunai Linda: “Anyu ízlésében bízom”

divatszépség
0

Írta:

Van kedvenc cipőfazonod az őszi kollekcióból? Régóta szerettem volna egy igazi klasszikus lovaglócsizmát.

Van kedvenc cipőfazonod az őszi kollekcióból?

Régóta szerettem volna egy igazi klasszikus lovaglócsizmát. Az a jó ebben a fazonban, hogy soha nem megy ki a divatból, és szinte bármihez felvehető. Én például farmerhez és egyberuhához is szoktam viselni. Közel áll hozzám a laza és az elegáns stílus is, éppen ezért szeretem a lovaglócsizmát, mert számomra mindkét stílust képviseli. Szinte az összes napom kivétel nélkül be van táblázva, nem engedhetem meg magamnak, hogy a cipőm kényelmetlen legyen, az mindent el tud rontani. Egy ilyen csizmában ez nem történhet meg. Ami pedig bónusz benne, hogy hosszabbítja és karcsúsítja a lábat. Persze ehhez is a megfelelő fazon kiválasztása szükséges. 

szunai2.jpg ()Vannak bevált, kedvenc színeid is, amikor cipőt vásárolsz?

Ősszel a barna és a fekete színek dominálnak nálam, de szeretek a fazonokkal játszani, merész cipőket is kipróbálni. Nyáron például a narancs és a piros színek voltak a kedvenceim (főleg szandáljaim voltak ebből a két színből). Ősszel még a kéket is bevállalnám, nagyon tetszenek ebben a színben a magastalpú cipők. Például egy feltűnő szilvakék, ami nagyon jól passzol a barna ruháimhoz. A maszkulin fazon miatt jól párosítható egy csinos női blúzzal és egy sztreccsfarmerrel. Számomra fontos, hogy ne tünjön úgy egy napi szettem, mintha karóból húztak volna ki, kell egy kis játékosság, valami, amivel meg tudom törni ezt a hatást, de persze titkon igenis nagyon ügyelek arra, hogy egymáshoz passzoló darabokat válogassak össze egy outfithez.

Ügyelsz arra, hogy a cipőd passzoljon valamelyik ruhádhoz vagy épp kiegészítődhöz?

Betartom az iratlan szabályt, miszerint a táskának és a cipőnek egyeznie kell. Néha választok még cipőhöz kendőt és kabátot is, de a táska biztosan passzolni fog. Szeretem a nagyobb méretű táskákat, hiszen, mint mondtam, általában hosszú a napom, mindennek nálam kell lennie: iratoknak, sminknek, laptopnak, határidőnaplónak. De ügyelek arra, hogy a táskám mindig nőies legyen és ne csak színharmóniában, de stílusban is passzoljon a cipőmhöz. Ez nem csak a nappalokra, de az éjszakákra is igaz, a magassarkúk és a koktéltáskák világára.

Kivel szeretsz vásárolni?

Anyukám ismer a legjobban, mindig vele vásárolok. Bízom a stílusérzékében. Előfordul, hogy egymás ruháit és cipőit viseljük, így vásárláskor mindketten felpróbáljuk a kiszemelt darabokat. Jó móka, és eddig még nem választottunk rosszul. A lábméretünk is egyforma, így a cipővásárlás kicsit kihívás is számunkra, mert mindkettőnknek tetszenie kell a kiszemelt cipőnek, mert ki tudja, talán egyik reggel a másikunk öltözékéhez fog passzolni. Nem lenne példa nélküli eset (nevet).


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X