Főoldal > AKTUÁLIS > A legjobb egészségtudatos ajándékok az egész családnak

A legjobb egészségtudatos ajándékok az egész családnak

adventajándékkarácsony
0

Írta: and

Vásárolj hasznos karácsonyi ajándékokat, amelyekkel nemcsak garantáltan örömet okozol, hanem az aj

Vásárolj hasznos karácsonyi ajándékokat, amelyekkel nemcsak garantáltan örömet okozol, hanem az ajándékozott egészségéről és fittségéről is gondoskodsz.

Párodnak: wellness hétvége

Férjednek, párodnak tökéletes ajándék lehet egy wellness hétvége ajándékutalvány, aminek garantáltan te is örülni fogsz. A 2 fős voucher segítségével végre kettesben tölthettek pár napot, amikor minden csak a ti kényelmeteket szolgálja. Keress olyan ajánlatot, amely ár-érték arányban kedvező és nem túlságosan kötött a felhasználhatósága. Sokszor a csillagos besorolás nem feltétlenül tükrözi a minőséget, ezért érdemes ismerősöktől vagy akár fórumokról előre tájékozódni az adott hotelről. Különösen figyelj a wellness-részleg felszereltségére, a sportolási és szabadidős lehetőségekre, illetve arra, hogy a félpanzióban legyen reform, diétás kínálat. 

Gyermekednek: futócipő

Egy jó futócipő nem olcsó mulatság, viszont a térd- és a bokaízületek épsége mindenképp megér ennyit. Ára és hasznossága miatt karácsonyra remek ajándék lehet gyermekednek. Válassz minőségi cipőt, amely bordás talpával véd a csúszás ellen, felsőrésze pedig vízhatlan. Ha gyermeked még csak most kezd ráérezni a futás örömére, akkor ne vegyél neki elsőként versenycipőt, mert megfelelő technika nélkül ezekben könnyen le lehet sérülni. 

futas2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Barátnődnek: páros aerobik bérlet

Hogy a fogyásotokra vonatkozó újévi fogadalom ne csak beváltatlan ígéret maradjon, vegyél páros aerobik bérletet barátnődnek és magadnak. Jövő évben így biztosan nem odázzátok el a testmozgást, ráadásul a közös programok is garantálva vannak. Keress lakóhelyetekhez vagy munkahelyetekhez közeli termet, és gondold át azt is, hogy inkább a kondigépeket vagy a csoportos órákat veszitek majd igénybe. Néhány fitneszteremben már léteznek páros sportolást támogató akciós konstrukciók, ezeknek nézz utána, mielőtt vásárolsz.

Anyósodnak: vízszűrő kancsó

Ha még nincs vízszűrő kancsója az anyósodnak, karácsonyra vegyél neki egyet. Remek egészségtudatos és környezetbarát ajándék, aminek biztosan ő is örülni fog. Eltávolítja a szennyeződéseket és a baktériumokat, a hasznos ásványi anyagok azonban benne maradnak. Olyat vásárolj, aminek van biztonsági fedele, hogy megőrizze a szűrt víz tisztaságát. Feltétlenül nézz utána, hogy a szűrőbetétet könnyű legyen beszerezni, nehogy utána jöjjön a panaszáradat.

Munkatársadnak: masszázsutalvány

A napi több mint 8 órás ülőmunka, a gép előtti görnyedés nagyon megterheli az egész testet, de főleg a gerincet. Kollégádnak a legpraktikusabb ajándék egy masszázsutalvány. A különböző kuponos oldalakon ráadásul igen kedvező ajánlatokat is találhatsz, így a masszázs alig kerül többe, mint egy minőségi bonbon. Mégsem olyan személytelen, ráadásul pluszkilókat sem okoz, sőt megszünteti a fájdalmat, csökkenti a stresszt és javítja a vérkeringést. 

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X