Főoldal > AKTUÁLIS > Pataki Zita közelgő esküvőjéről és menyasszonyi szépségtrükkjeiről mesélt

Pataki Zita közelgő esküvőjéről és menyasszonyi szépségtrükkjeiről mesélt

esküvőszépség
0

Írta:

Az esküvővel kapcsolatban mindent magunk intézünk. Szerintem ez így is van rendben!- árulta el Zita, aki szerint ez egy

Az esküvővel kapcsolatban mindent magunk intézünk. Szerintem ez így is van rendben!- árulta el Zita, aki szerint ez egy csodálatos időszak az életében. Ez egy nagyon izgalmas időszak, mindenképpen mi magunk szeretnénk megtervezni, megszervezni a saját ünnepségünket. Nem engedjük ki a kezünkből, már csak azért sem, mert közben hihetetlenül jól érezzük magunkat, rengeteget nevetünk, igazán meghitten készülődünk rá, éppúgy, mint a karácsonyra. Igazi örömforrás a készülődés, újra és újra átéljük az egymásra találás boldog élményét. Közben persze a családtagokat folyamatosan tudósítjuk! Az esküvőt mindenképpen tavaszra tervezzük, de még csak a napokban volt időnk leülni a párommal kettesben, hogy beszélgessünk a részletekről is. Atinak nagy és összetartó családja van, ahogy nekem is, bár sokkal szétszórtabban élünk az országban. Szerencsések vagyunk, és szeretnénk, ha mindenki eljönne, és osztoznának a boldogságunkban. Sajnos apukám és a nagyszüleim már nem láthatnak menyasszonyként, biztos, hogy ennek fájdalmát érezni fogom az esküvőn, talán ezért is ragaszkodom annyira ahhoz, hogy aki él, az mindenki örüljön és ünnepeljen velünk.

Egy nő mindig különleges hangsúlyt fektet a tökéletes esküvői ruha megtalálására, hiszen kislány korunk óta másról sem álmodunk, mint egy álomszép, földig érő csodáról. Te már megtaláltad álmaid darabját?

Megint csak nagyon szerencsésnek mondhatom magam, hiszen az egyik legjobb barátnőm divattervező. Ő Hrivnák Tünde, az elmúlt években többször is látható voltam a bemutatóin. Még a kifutón is, illetve a By Me Matyó kollekciójának a védnöke is voltam. Nagyon érdekes például, hogy a kedvenc szépségszalonomat – ahova most, hogy a közelgő esküvőn a legszebb formámat hozzam, szintén gyakran járok, – rajta keresztül ismertem meg. A ruhámat így tőle kapom majd, amelyet valószínűleg valamelyik divatbemutatóján is be fogok mutatni. Az esküvői fotókat, videót is olyan kollégáim készítik majd, akikkel mindennap találkozom és nagyon közeli a kapcsolatom velük. A hajamat pedig nagy valószínűséggel a 15 éves unokahúgomra bízom. 

pataky2.jpg ()Azonban nemcsak maga az esküvő jár rengeteg tennivalóval, hiszen ilyenkor nem elég, hogy minden gördülékenyen történjen, nem elég egy csodálatos ruha, abban jól kell kinézni, tetőtől-talpig formába kell, hogy hozza magát az ember. Ha rád nézek egy gyönyörű, karcsú, ragyogó menyasszonyt látok, mi a titkod?

Évekkel ezelőtt sikerült megszabadulnom 10 kilótól. Az volt talán a leglátványosabb átalakulásom, azóta pedig inkább csak formálódom. Most megint elkezdtem egy hatékony edzésprogramot, hogy természetesen az esküvőmön a lehető legjobb formában lehessek. Én egyébként elégedett vagyok azzal, ahogy kinézek, bár tudom, hogy mindig van hová fejlődni, és természetesen nekem is van egy álmom a tökéletes alakról, mint ahogyan minden nőnek. De nem sanyargatom magam!

Van egy 5 elemből álló saját programom, ami szerintem az alakformálás alapja, én ehhez tartom magam. A legelső a táplálkozás, a második a mozgás, a harmadik a jó étrend kiegészítő, amely az én esetemben formálja az izom és zsír összetételét, arányát. A negyedik az bármilyen esztétikai beavatkozást jelenthet, ami jelentős mértékben és látványosan hozzásegíthet ahhoz, hogy tökéletesítsem alakomat, az ötödik pedig a pozitív önértékelés. Ez utóbbi feltétlenül szükséges ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, hogy elfogadjuk és szeressük önmagunkat.

Azok a fránya foltok…

A szépségápolások kapcsán pedig leginkább a bőrömre kell odafigyelnem, hiszen nyár végén a napozás okozta barna foltok el tudnak keseríteni. Szerencsére most az őszi-téli időszakban van arra bőven idő, hogy különböző gyümölcssavas kezelésekkel az apró pigmentfoltokat, ráncokat eltüntessük, és gyönyörű, élettel teli, sugárzó arcbőrt kapjunk. A hatása fantasztikus, már tavaly is igénybe vettem a kezelést, és az összes barna foltomat eltüntette, és amit még kiemelnék, ami ezt a kezelést is mindig megelőzi, az a bőrdiagnosztika. Az eljárás előtt egy órán át vizsgálta a szakember, hogy milyen állapotban van a bőröm. Úgy gondolom, hogy érdemes mindenkinek saját bőrének állapotával tisztában lennie, nagyon sok minden megelőzhető, illetve kezelhető lesz ezáltal. Mivel nem jellemző rám, hogy vastagon fessem magam, így számomra különösen fontos, hogy arcbőröm makulátlanul szép és egészséges legyen.

Tóth Hajnalka szakkozmetikus javaslatára pedig kipróbáltam egy speciális kezelést, amely egy olyan szemkörnyék-ápoló rendszer, mely növekedési faktorokból, növényi őssejt kivonatokból és biopeptidekből áll. Ezek a hatóanyagok, a kifejezetten erre a célra fejlesztett szemkörnyék-rollerrel együtt alkalmazva a lehető legjobb hatást nyújtják a karikás szemre, a táskákra és a ráncokra.

Belső harmónia

A szépségkezelések mellett hihetetlenül fontosnak tartom, hogy a szépség belülről is sugározzon!  Ha valaki úgy néz bele a tükörbe, hogy szépnek látja magát, akkor azt a szépséget, magabiztosságot kifelé is sugározni fogja, amit természetesen mások is észrevesznek majd. Az a nő, aki nem fogadja el önmagát, aki folyamatosan negatívan értékeli magát, nem lehet boldog. Rámehet a párkapcsolata, és folyamatos kudarcok fogják érni. A derű, a vidám életigenlés, a kiegyensúlyozott létezés és a befogadó szeretet a nő sajátja! Ez a külső és belső összhangja! Én erre törekszem mindig…


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X