Főoldal > AKTUÁLIS > Amikor a nagy nap valósággá válik (x)

Amikor a nagy nap valósággá válik (x)

0

Írta:

A legtöbben már fejben végigpörgették azt a napot, amikor egybekelnek életük párjával. Ez az

A legtöbben már fejben végigpörgették azt a napot, amikor egybekelnek életük párjával. Ez az a téma, amiről mindenkinek van elképzelése. Milyen lesz a torta, a díszek, a zenekar, a ruha és – persze az egyik legfontosabb kérdés – a helyszín.

Egyre többen választanak különleges helyszínt az esküvőhöz, mivel tisztában vannak vele, hogy a jó választás nagyban befolyásolja esküvők hangulatát. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen Európa egyik legszebb fővárosát tudhatjuk a magunkénak, ami számtalan lehetőséget kínál, így könnyedén és szinte észrevétlenül csempészhetünk egy kis romantikát és kuriózumot a násznép és saját örömünkre. Hogyan?

nagy2.jpg ()
Az ifjú házasok tényleg úszhatnak a boldogságban!

Az Európa Hajót folyónk kaméleonjának is nevezhetnénk, hiszen kedvünk szerint változtathatjuk „arcát” és az már csak hab a tortán, hogy nincs helyhez kötve, így megalkuvás nélkül, elképzeléseink szerint mondhatjuk ki a boldogító igent, miközben a Dunán lebegve csodálhatjuk násznépünkkel együtt Budapest lenyűgöző panorámáját a Lánchíd szomszédságából.

E páratlan élményt 120 emberrel is megoszthatod, hiszen nemcsak Közép-Európa legfelszereltebb hajójáról van szó, hanem a legnagyobbról is, így méltán érdemelte ki a Duna-királynője címet! A hajó rengeteg lehetőséget rejt környezete és mobilitása miatt, így ha a különleges helyszín mellet a hagyományokhoz is ragaszkodsz, nem kell lemondanod a templomi esküvőről sem, mivel lehetőséged van arra is, hogy a Bazilika környékén köss ki, hogy templomban mondhasd ki a bűvös szót!

nagy.jpg ()
Nemcsak a helyszín különleges!

Büszkék lehetünk Tanács Attilára, mivel szakmájában hihetetlen sikereket ért el, így okozva minden magyarnak örömöt, hiszen olimpiai bajnok ételszobrászt köszönthetünk személyében. „Munkásságát” szívesen felfalnánk, de ez nem adathat meg mindenkinek, kivéve akkor, ha az ünnepi vacsorát a Dunán úszva az Európa Hajón költjük el, hiszen a hajó séfjeként Attila és csapata gondoskodik a nemzetközi és magyaros fogásokról. Az egészség jegyében az esküvői menüt laktóz-glutén vagy vegetáriánus módon is el tudják készíteni, így a helyszín mellett a gasztronómia csodáival is elbűvölhetjük szeretteinket, barátainkat, így tökéletessé téve életünk egyik legmeghatározóbb napját!

További információk!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X