Főoldal > AKTUÁLIS > Kezdd aktívan az évet! 7 szuper program januárra

Kezdd aktívan az évet! 7 szuper program januárra

0

Írta: and

Minden fogadkozás ellenére túlzásba vitted a finomságok majszolását az ünnepek alatt? Vagy &

Minden fogadkozás ellenére túlzásba vitted a finomságok majszolását az ünnepek alatt? Vagy újévi fogadalomként idén tényleg szeretnél többet mozogni? Akkor nincs más hátra, csak előre: 7 szuper programot ajánlunk, melyekkel garantáltan búcsút mondhatsz a pluszkalóriáknak.

1. Vegyél részt te is a Futapest Szentendre terepfutáson

Ha a futás szerelmese vagy, már most írd be a naptáradba, hogy január13-án 11 órakor Szentendrén a helyed. Aznap rendezik meg ugyanis a Futapest Szentendre terepfutást, ahol rövid- vagy hosszútávon bárki versenyezhet, aki szeretne megtenni néhány kilométert erdei és mezei földutakon. 

Részletes program és további infók itt. 

2. Nyílt nap, ajándékok és torta: látogass el a Padma Jógastúdióba

Mindig is érdekelt a jóga, csak eddig nem voltál biztos abban, hogy ez a neked való mozgásforma? Akkor itt a remek alkalom, hogy kipróbálj egy-két jógatípust, méghozzá ingyen. A Padma Jógastúdióban január 12-én nyílt napot tartanak, és jobbnál jobb programokkal, foglalkozásokkal várnak. Kipróbálhatod a stresszkezelő jógától a Hatha jógán át a kismamajógáig bármelyik foglalkozást, sőt, kedvezmények, ajándékok és szülinapi torta is vár rád.

További információkért kattints ide.

3. Táncold le a kalóriákat: Salsa party a Columbus Hajón

Ha egy igazán lendületes mozgásformára vágysz, irány a Columbus Hajó, ahol minden pénteken fergeteges salsa party-val várnak. A talpalávalót Dj Adalberto szolgáltatja, és a salsán kívül újabb vérpezsdítő zenével és tánccal is találkozhatsz: a kizombával, egyenesen Afrikából! A hatalmas tánctér és a Budai Várra néző csodálatos panoráma sem fog csalódást okozni. Jegyek 1000 Ft-ért kaphatóak a Columbus Hajó honlapján.

További információk és jegyvásárlás itt.

trafo.jpg ()4. Hymen: fergeteges táncelőadás a Trafóban

Ha nézni is szereted a táncot, ne hagyd ki Frenák Pál Hymen című darabját a Trafóban, január 11-én. A produkcióban öt ember – a menyasszony, a mozgássérült öcs, a fattyú cigánylány, a gőgös báty és a vőlegény – harcait figyelhetjük a rideg, kiüresedett, fehér térben. Esküvő van: az alkalomhoz illően ők is fehérbe öltöztek, de nem a jó, hanem a gonoszság ezer arca jelenik meg bennük, körülöttük. A mű végére garantáltan mindannyian szembenézünk önmagunkkal, és nemcsak a táncot, a táncosokat csodáljuk, hanem hálát is adhatunk azért a sok jóért, ami mégis megvan bennünk, és az életünkben.

További információkért kattints ide.

5. Ne hagyd ki Bukta Imre kiállítását

Ha úgy érzed, inkább egy kulturális program keretében sétálnád le magadról a felesleg egy részét, akkor egy remek kiállítást ajánlunk figyelmedbe. Bukta Imre A Másik Magyarország című tárlatát a Műcsarnokban láthatod, ez a művész eddigi legnagyobb hazai kiállítása. Az alkotások meghatározó témája a hagyomány átalakulása, a természet elidegenedése, az épített örökség enyészete és az erkölcsi értékek válsága, valamint a társadalom peremén élő emberek mindennapos, nemegyszer kétségbeesett küzdelme egyéni boldogulásukért.

További információk és a kiállításhoz kapcsolódó egyéb januári programok itt.

6. Legyél te az első ADEN-lány!

Ha szeretsz sminkelni, szívesen kipróbálnád a legújabb sminktermékeket, s elég kreatívnak, megnyerőnek érzed magad, akkor jelentkezz és legyél te az első ADEN-lányok egyike! Készíts egy videót, melyben mutasd be magad és sminkelési szokásaidat. Az elkészült bemutatkozó anyagot töltsd fel a Youtube-ra, majd regisztrálj az ADEN Cosmetics e-mail címén (adencosmetics@gmail.com) és csatold be a videód linkjét. A videókat január 14 és 28 közt várják. Előtted a lehetőség, hogy te legyél az első Aden-lány, ne szalaszd el!

További információk itt.

7. 2013-ban is lesz Torkos Csütörtök

Ha január utolsó napjaiban már úgy érzed, a karácsonyi és újévi lakomákat rég ledolgoztad, és lassan ismét megengedhetsz magadnak egy kis torkoskodást, akkor jegyezd fel magadnak, hogy ismét lesz Torkos Csütörtök. A magyar gasztronómiát népszerűsítő akcióra idén a néphagyománytól eltérően kivételesen nem a hamvazószerdát követő csütörtökön kerül sor, hanem január 31-én. Az akciót Farsangi Torkos Csütörtök névre keresztelték. Ezen a napon a felhíváshoz csatlakozó éttermek étel- és italfogyasztásából egyaránt 50%-os kedvezménnyel válogathatsz. Foglalj asztalt már ma, hogy biztosan legyen helyed a kedvenc éttermedben.

További információk itt.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X