Főoldal > AKTUÁLIS > Leánykérés körkép Magyarországon

Leánykérés körkép Magyarországon

0

Írta:

Utazás kiállítás március első hétvégéjén[x] Magyarországon a jeles ünnepek

Utazás kiállítás március első hétvégéjén[x]

Magyarországon a jeles ünnepek környékén számíthat a barátnő a legnagyobb eséllyel arra, hogy menyasszony lesz belőle. Legnépszerűbb a karácsony, de sok férfi dönt úgy, hogy az évforduló napján kéri meg párja kezét. Az urak sokszor bajban vannak, amikor a jeles eseményre készülnek, és sokan fordulnának profi segítséghez barátok, szolgáltatók formájában. A hölgyek ezt pontosan tudják, hiszen több mint egynegyedük, akiknek már megkérték a kezét, örült volna, ha valaki segít párjának kicsit romantikusabbá, különlegesebbé varázsolni a pillanatot. A férfiak sokszor izgulnak, hogy vajon a kedves igent mond-e, biztosan megnyugodnának, ha tudnák, hogy a hölgyek döntő többsége (89%) szívesen mond igent, és örül a leánykérésnek.

A leánykérésnek tényének tehát örülnek a hölgyek, de már kevésbé elégedettek a körülményekkel. Mindössze a megkérdezettek 40%-a nyilatkozott úgy, hogy teljes mértékben elégedett volt a leánykérés körülményeivel és nagy többségük a bartánőinek igazán csak a gyűrűről tudott beszámolni, másról nem. Így aztán a leendő menyasszonyok nagy része (87%) nem olyan leánykérést élt át, amilyenről álmodozott, marad az esküvő, ahol majd remélhetőleg királynőnek érezheti magát.

eljegyzes2.jpg ()Pedig a hölgyek nem vágynak többre, csupán arra, hogy az esemény kitűnjön a hétköznapokból. Ha ezt sikerül a férfiaknak elérniük, már nem panaszkodnak. Attól sem kell tartani, hogy a nagy felhajtás nem tetszik nekik, csak egy elenyésző kisebbség (3%*) idegenkedik attól, ha igazán nagy csinnadrattát csapnak körülötte.

Tapasztalatunk alapján idén a legnépszerűbb leánykérési forma az éjszakai helikopterezéssel kombinált ponyva volt a város tetején. Ezt szorosan követték a romantikus kisfilm a moziban illetve a különleges helyszínen tálalt vacsora szerenáddal forgatókönyvek.

Fotó: Pinterest

Forrás: meglepkek.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X