Főoldal > AKTUÁLIS > 6+1 szuper tipp: kényeztető programok a tavasz első napjaira

6+1 szuper tipp: kényeztető programok a tavasz első napjaira

0

Írta: and

Már mindannyian nagyon várjuk az igazi tavaszt, ami remélhetőleg mielőbb megérkezik!. A jó idő pedig meghozhatja a

Már mindannyian nagyon várjuk az igazi tavaszt, ami remélhetőleg mielőbb megérkezik!. A jó idő pedig meghozhatja a kedvünket néhány kényeztető programhoz – lássuk, milyen gasztro-, kulturális- vagy épp sportos „csemegékből” válogathatunk március végén és április elején.

1. Ébredj fel!

A mozgás szerelmese vagy? Akkor idén is a Coca-Cola Testébresztő Aerobik Napon a helyed – már most írd be a naptáradba, hogy a rendezvény április 6-án lesz a Syma Csarnokban! Az esemény tavaly több mint 2000 résztvevővel abszolút rekordot döntött: ennyien még soha nem mozogtak együtt a Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap történetében. 2013-ban újabb programokkal és legalább 10 színpaddal készülnek a szervezők. Nem túlzás azt állítani, hogy ez lesz a tavasz legnagyobb aerobik eseménye Magyarországon.

A Nagyszínpad fellépői mellett megnyílik a Mozgástrendek csarnok, a Body&Mind és Indoor cycling különtermek, valamint a 2500 m2-es Fitnesz Park területén a Kranking-, a Step Performance-, a WALKenergie-, és a Fitness Company színpad, valamint egész nap edzések várnak az IWI Funkcionális Integratív Tréning (F.I.T.) Pointján és a Bosu-Hungary és ART edzőképző mozgás műhelyében.

További infókért katt ide!

husvetisokadalom.jpg ()2. Idén is vár a Budavári Húsvéti Sokadalom

Ha idén szuper húsvéti programot keresel, és nem éred be egy kis otthoni sonkával meg néhány locsolóval, akkor látogass el a Budavári Palotába, ahol immár második alkalommal várják a hazai és külföldi közönséget az ország legrangosabb húsvéti hagyományőrző, turisztikai, családi rendezvényére. A Budavári Húsvéti Sokadalom március 30 és április 1 közt kerül megrendezésre. És hogy miért nem érdemes kihagyni? Mert számos remek programból válogathatsz: lesz kézműves és gasztronómiai vásár, zene, mesemondás, játszóházak és kiállítások is. Az idén Székelyudvarhely mestereit, hagyományőrző csoportjait, székelyföld ínyencségit, hívták vendégségbe a szervezők. Ha arra jársz, szerintünk a Borteraszt se hagyd ki!

Részletes programért és további infókért kattints ide!

3. Ne hagyd ki Radics Gigi koncertjét!

Ugye te is szereted Radics Gigi fantasztikus hangját? A Megasztár 6 győztesének a tehetségkutató műsor után is a színpad az élete – a Montreux-i Jazz Fesztiválon, majd számos hazai fellépésen is megcsillogtatta tehetségét. Gigi tavaly év végén teltházas lemezbemutató koncertet adott, most pedig a Jazzy Rádió szervezésében egy különleges, akusztikus jellegű koncerten áll színpadra. Az énekesnő néhány igazi zenei meglepetéssel és sztárvendégekkel készül. Az est folyamán vele énekel majd a „Voice” tehetségkutató egyik nagy felfedezettje, Gájer Bálint, és ott lesz egy nagy zenész dinasztia tagja, a nemzetközi hírű szaxofonművész, Holéczy Ákos is. A koncert március 28-án este 7 órakor lesz a MOM Kulturális Központban.

További infók és jegyinfó itt.

4. Varázslatos szaunaélmények Zalakaroson

Imádsz szaunázni, és úgy érzed, egy igazán különleges élményre vágysz? Akkor vedd az irányt a zalakarosi Hunguest Hotel Damona felé, ahol április 12-14 közt szuper programokkal várnak. Például szaunaterapeuták versenyével, amit a közönség tagjaként te is értékelhetsz, sőt, belőled is válhat szaunamester!

Péntek este a Kelet Varázsa Fürdővarázs Party keretein belül hastánc és a „Természet Kincsei” felöntéssorozat felöntései, szombat este pedig a „Damona Latina” Latinos Fürdővarázs Partyn Zumba és az „Alkoholos Mámor” felöntéssorozat élményeivel gazdagítjuk Önöket!

További részletek, árak és online foglalási lehetőség itt.

5. Tavaszi Fesztivál Budapesten

Minőségi programok színes palettáját keresed? Akkor válogass kedvedre a március 22. és április 7. között megrendezésre kerülő 33. Budapesti Tavaszi Fesztivál műsorkínálatából. Lesznek nagyzenekari hangversenyek, kamarakoncertek, de az opera-, a tánc és Budapest szerelmeseinek is kedveznek majd. Fővárosunk szépségeit például tematikus sétákon ismerhetjük meg, ami nemcsak a külföldi turistáknak lehet érdekes, hanem számunkra is. Emellett idén sem zajlik neves sztárvendégek nélkül a fesztivál: eljön többek között Claudio Abbado (az Orchestra Mozartot vezényli), és Patricia Petibon (a Münchener Kammerorchesterrel), illetve Jurij Basmet (a Moszkvai Szólistákkal) is.

További hírek, infók, jegyek itt.

ksz_800.jpg ()6. Kvantumszinkronizáció

Szeretnél megismerni egy könnyen elsajátítható technikát, amely azonnali gyógyulást hoz testi-lelki-szellemi szinten? Irány Frank J. Kinslow szemináriuma! Az amerikai szakember először látogat el Budapestre, hogy megtanítsa saját, tudományos alapokon nyugvó módszerét. Nem kell hozzá kényelmetlen pózokba erőltetni a testedet vagy a légzésedet hozzáigazítani valamilyen ritmushoz! Még arra sincs szükség, hogy higgy benne – anélkül is működik. Orvosolhatsz vele testi panaszokat (pl. térdficam, fejfájás, emésztési zavarok, ízületi fájdalmak) és enyhítheted az érzelmi problémákat is, mint a féltékenység, a szomorúság vagy a szorongás, továbbá irányíthatod a pénzügyeidet, a kapcsolataidat és a szexuális életedet.

Bemutató előadás: április 26. 19.00- 21.00

Szeminárium: április 26-28.

További infókért katt ide!

+1. Együtt még hangosabban!

Felejthetetlen élményben lehet részed hamarosan, ismét hazánkba látogat a világhírű Yamato dobos társulat. A 16-20 főből álló csapat valami olyat ad, amit receptre kéne felírni. Tradicionális taiko dobokon rittyentenek óriási showműsort, akkora energiával, amiből egy egész várost kivilágíthatnának. Idén különösen nagy hangsúlyt kap a közönség, a koncert címe ugyanis ROJYOH (rodzsjó), a jelentése: Úton. Nekünk, nézőknek szól a hívás, tarts velük, legyél te is részese a Nagy Útnak, melyet ők is bejárnak. Időpont: 2013. április 12–14. (péntek–vasárnap), 20 óra. Helyszín: Budapest Kongresszusi Központ.

Jegyrendelésért katt ide!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X