Főoldal > AKTUÁLIS > Király Linda felfedte 30 féltve őrzött titkát

Király Linda felfedte 30 féltve őrzött titkát

0

Írta:

Böjtölj és méregteleníts okosan és hatékonyan! 1. Nem a márka a lényeg Nálam a v&

Böjtölj és méregteleníts okosan és hatékonyan!

1. Nem a márka a lényeg

Nálam a vásárlás szerelem és nem brand kérdése. Ha megtetszik egy ruha, az anyagát és a fazonját nézem, nem azt, honnan való. Például az egész telet egy Zara cipőben nyomtam le. Tudjátok, abban a fűzős, sportos bokacsizmadizájnban. Izgulok is, mi lesz velem most, a jó idő beköszöntével… 

2. Allergia ellen akupunktúra

Amióta az eszemet tudom, allergiás vagyok. Minden irritál: a füvek, a fák, az állatok… Emlékszem, egy vizsgálaton úgy bedurrant a tesztektől a karom, hogy kórházba kerültem. Minden évben leteszteltem valami új módszert, hogy megpróbáljam megelőzni még tavasz előtt a bajt. Ám amióta az akupunktúrára rátaláltam, sokkal kevésbé könnyezem meg a jó időt.

3. Edzés igen, plasztika nem

Nem ítélem el a plasztikát, sem azt, aki bevállalja. Sőt biztos vagyok benne, hogy ha szülés után nem érzem majd jól magam a bőrömben, én is belevágok. De azt viszont ellenzem, ha valaki késsel akar fogyni. A diéta és az edzés oldja meg hosszú távon a dolgot, nem pedig a műtőasztal.

4. Kedvenc appom: CNN

Megőrülök, ha nem tudom, mi történik. A magyar infókba a rádióban mindig belefutok, a nemzetköziekre viszont tudatosan odafigyelek. Napjában többször felmegyek a CNN-re a telefonomon. 

2.jpg ()5. Paleolitmániás lettem

Mindenki kérdezi, hogyan indult be a pajzsmirigyproblémám ellenére a fogyásom. Egyszerű a titkom: egy léböjtkúra után áttértem a paleolit diétára. Imádom, ez valójában nem is fogyókúra. Sohasem vagyok éhes, sőt még édességet is ehetek!

6. Viktort letölteném

A csengőhangom standard – tényleg le kellene már cserélnem… De igazán egyik app sem tetszik. Ha például fenn lenne a testvérem, Viktor új dala, rögtön letölteném – és ez nem a reklám helye!

7. Festés helyett melír

Ma már nagyon hálás vagyok anyunak, hogy anno nem engedte meg a hajfestést. Azóta is csak a felső tincseimet melíroztatom.

8. Muszáj duplán könyvelnem

A telefonom többször hagyott már beírt programok elfelejtésével cserben, így én a mai napig határidőnaplót is vezetek. Minden évben kapok egy újat karácsonyra anyutól.

9. Aki szeret enni, az tudjon főzni

Büszkén mondhatom: nagyon jól főzök. Most persze ügyesebben kell megválogatnom az alapanyagokat, de egyébként a házias konyha híve vagyok. Anyu reformkonyhát vezet, mindig azon pörög, hogyan tudja a legfinomabb kajákat a legegészségesebben elkészíteni. Én meg mintha az ő anyukája lennék… Igaz, most hallottam egy jó panírötletet tőle, ami az én diétámba is belefér: natúr joghurtba belekeveri a tojást, abban picit megáztatja a húst, megforgatja korpás zabpehelyben – aztán rá a zsírpapírra, és mehet is a sütőbe.

10. Otthon nincs make-up

Szívesen sminkelek, szerintem tudom is, mi az, ami jól áll nekem. Ám ha otthon vagyok, még a szempillámat sem festem ki. Egyrészt muszáj is pihentetni a bőröm, másrészt a szerelmem szerencsére kedveli a természetes dolgokat.

11. Imádok mindent, ami antik!

Régiségmániás vagyok. Ha van egy kis szabadidőm, tuti, hogy a Vaterán lógok. A legnagyobb szerzeményem egy gyönyörű szekrény az ötvenes évekből, ami egy bakelitlemez-játszót rejt.

12. Kell egy kis őrültség

Ha kirándulunk: bobozunk, ha telelünk: snowboardozok, ha nyaralunk: csúszdázom. Jöhet minden, ami meredek és őrült – kivéve a bungee jumping. Egyszer úgy meghúzódott esés közben a derekam, hogy két hónapig szenvedtem utána.

13. Ha lazulok

Nagy kedvencem a száraz vörösbor sajttal. Alig várom már, hogy újra kirúghassak a diéta után a hámból. Amint beleférek újra a kedvenc farmeromba, tartok egy laza estét!

14. Számít a profizmus

Sztárallűrjeim szerencsére mások szerint sincsenek. Egy dologra vagyok csak háklis: ha valaki hátráltat abban, hogy száz százalékot nyújtsak. Nekem mindegy, hol lépek fel, viszont az, amit a színpadon csinálunk, legyen profi!

15. Musical, opera – jöhet!

Imádom a musicaleket – a suliban játszottam az Annie-ben és A nyomorultakban is. De ez New Yorkban nem meglepő: ott mindenki a Broad-wayról álmodik. Itthon másfél évig szerepeltem Az operaház fantomjában. Ám az opera csak álom maradt. Vagyis esti program. Rengeteg komolyzenét hallgatunk a vőlegényemmel, Zsombival.

A cikk folytatását elolvashatod a legújabb Maxima magazinban!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X