Főoldal > AKTUÁLIS > Gyors fogyás sztárdiéta nélkül?

Gyors fogyás sztárdiéta nélkül?

0

Írta:

Eláruljuk, hogyan számolhatsz le végleg zsírsejtjeiddel, saját otthonodban, éhezés nélkül

Eláruljuk, hogyan számolhatsz le végleg zsírsejtjeiddel, saját otthonodban, éhezés nélkül!

Miért nem működnek a sztárdiéták?

Kevesen tudják, hogy a zsírsejtek száma az ember élete során nem változik. Ha fogyunk, vagy hízunk, csupán térfogatuk nő vagy csökken. Ráadásul a gyors fogyást ígérő, drasztikus diéták után a zsírsejtek intenzívebben növekszenek. Ez a jojó-effektus, amit a gyakorlott fogyókúrázóknak nem kell bemutatni.

A gyors fogyás hogyan lehet tartós?

A gyors fogyásra és a „jojózás” kivédésére korábban két megoldás létezett. Állandó diéta és rendszeres sportolás, vagy zsírleszívás. Egyik sem könnyű, ráadásul örökre csak az utóbbi képes eltüntetni a zsírsejteket, ami – műtét lévén – bizonyos kockázatokkal is jár. Szerencsére ma már létezik egy sokkal egyszerűbb, teljesen fájdalommentes eljárás is, amely a zsírleszíváshoz hasonló eredményt nyújt, ugyanis végleg eltünteti a zsírsejteket! Ez a módszer az ultrahangos zsírbontás, amit sokan – kissé pontatlanul – ultrahangos zsírleszívásként is emlegetnek.

Először is le kell szögeznünk: az ultrahangos zsírbontás nem egy újabb „csodaszer”, hanem egy világszerte sikerrel alkalmazott, műtétet nem igénylő eljárás, amelynek hatékonysága tudományosan bizonyított. A módszer „lelke” a kizárólag a zsírsejtekre jellemző frekvenciájú ultrahangrezgés, ami megbontja a bőr alatti zsírsejtek falát, hogy azok tartalma természetes salaktalanító folyamat során távozhasson a testből. Az ultrahangos zsírbontás azért páratlan, mert így nem a zsírsejt mérete csökken, hanem maga a kezelt zsírsejt tűnik el, és később sem keletkezik helyette új.

forever.jpg ()Az ultrahangos zsírbontás egyik legnagyobb vonzereje, hogy gyakran már az első 45 perces kezelés észrevehető eredménnyel jár. A ruhaméret-csökkenés érdekében viszont testtájanként legalább 10 kezelést ajánlott végezni.

Akik már kipróbálták az ultrahangos zsírbontást, általában nagyon hatékony és gyors alakformáló módszernek tartják, ám a kezelések magas ára miatt nem tudnak elegendő mennyiségű zsírbontó kúrán részt venni. Ez nem is csoda, hiszen szépségszalonokban az egy testrészre irányuló ultrahangos zsírbontó kúra több mint százezer forintba is kerülhet, és akkor még csak egyetlen területet kezeltünk.

Nemrégiben azonban Magyarországra is megérkezett az első, otthoni használatra tervezett ultrahangos zsírbontó gép, amellyel bárki, a szalonokban kifizetett ár töredékéért bonthatja le magáról a felesleges zsírsejteket.

A Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó és narancsbőr kezelő gép a szépségszalonokban használt ultrahangos zsírbontó készülékek „kompakt”, könnyen kezelhető változata, kozmetikusoknak szánt (az otthoni kezeléshez azonban felesleges) elemek nélkül.

További információ, részletek a készülékről itt!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X