Főoldal > AKTUÁLIS > Láttam már csodás változásokat!(X)

Láttam már csodás változásokat!(X)

0

Írta:

Láttam már csodás változásokat!

HL: Fontos, hogy a különböző adottságokkal rendelkező, különböző életmódú emberek is megtalálják a nekik legmegfelelőbb hajápolási módszereket. Azt is hangsúlyozom, hogy mind a külső mind a belső hajápolás is rendkívül fontos.

Mire gondolsz?
HL: A haj minőségét, a haj állapotát kétféleképpen tudjuk befolyásolni. Külsőleges hajápolás: ma már se szeri se száma a jobbnál jobb hajsamponoknak és hajápoló esszenciáknak. Véleményem szerint a gyógynövényeket tartalmazó készítmények – mivel a természet erejével hatnak – nagyon beváltak. Érdemes azonban utána olvasni és a szakember véleményét kérni azzal kapcsolatban, hogy mi a számunkra legmegfelelőbb készítmény.

És mire gondolsz a belsőleges ápolásnál?
HL: A szájon át bevehető úgynevezett „szépségvitaminok” a hajhagymákat táplálják. Összetevőik a véráramon keresztül jutnak el a haj gyökereihez. A hajhagymákat úgy képzeljük el, mint egy virág gumóját. Egészséges haj csak egészséges hajhagymából tud nőni/képződni. A hajhagyma egészségéhez pedig szükségesek a megfelelő tápanyagok.

Lehetséges, hogy ez a két ápolási módszer kombinálva még hatásosabb?
ujcikkbe316.jpg ()HL: Nagyon jó kérdés! A legmeggyőzőbb bizonyítékot erre egy újonnan megjelent készítménnyel láttam. A Hélia-D Regenero termékcsalád szépségvitamin kapszulából, hajsamponból és esszenciából áll. Ezek együtt alkalmazva szinergiában – egymás hatását fokozva – hatnak a hajszálakra.
A Helia -D termékcsaládba tartozó esszencia és sampon 26 olyan növényi hatóanyagot tartalmaz, amelyek fontosak és pozitív hatással vannak a haj fejlődésére. A Regenero szépségvitamin összetevői közül a biotin és a mezei zsurló egyaránt elősegíti az egészséges hajnövekedést, a PABA pedig hozzájárul az egészséges haj fenntartásához.

Ezeket a készítményeket együtt alkalmazva több vendégem számolt be arról, hogy pozitív változásokat tapasztaltak hajuk minőségében. 

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X