Főoldal > AKTUÁLIS > A Viwa nője, a víz lánya: Nagy Adrienn (x)

A Viwa nője, a víz lánya: Nagy Adrienn (x)

0

Írta:

Kedvességével, határozott bájával, nőies kislányosságával mindent megtestesít, amit ez

lead.jpg ()Kedvességével, határozott bájával, nőies kislányosságával mindent megtestesít, amit ez a sokszínű víz. Egyben biztosan egyeznek: mindkettő csupa szín, élet, pozitív energia!

Mit szóltál, amikor felkértek, hogy légy a Viwa arca?

Már az első pillanattól örültem, hogy szóba jöttem, mint arc, hiszen közismerten elkötelezett vagyok az egészséges táplálkozás és a sportok felé. Nekem a Viwa tökéletesen belefér ebbe!

Miért is fér ennyire bele?

A Viwa olyan termék, melyet könnyen beiktathatunk az életünkbe, támogatja az egészségünk és még finom is, hiszen ki akarna örökké sima vizet inni? (nevet) Egyébként én kifejezetten keveset iszom, tehát az első pillanattól tetszett az ötlet, amivel csábítóbbá tették számomra a fogyasztását, főleg a mango-maracuja és a vörös áfonya ízek hoznak lázba, de a citrusos is bármikor jöhet! És kicsit nehezebb felejtem el, hogy ismét inni kell! 🙂

Mindig ilyen tudatosan éltél, ha étkezésről, mozgásról volt szó?

Természetesen nem. Én is olyan ember vagyok, akinek rá kellett jönnie, hogy változás nélkül nemhogy mások elvárásainak, önmagának sem tud megfelelni. Külsőleg azért nem, mert a céljaim mind olyanok, amik megkívánják az egészséges külsőt. Míg a legbelső vágyaim erőt, energiát, kitartást igényelnek, amit máshonnan lehetetlen újratölteni. Egyszerűen lemerülnék. Nem mellékesen ki szeretné úgy nézni az épp frissen forgatott klipjét, hogy legbelül tudja: nem tetszik magának. A színházról már nem is beszélve, ahol nem lehet elkendőzni semmit. Nincs photoshop, sem előnyös kameraállás! 🙂

Miken változtattál először?

Talán nem mondok újat, ha a cukrot, a kenyeret, az ártalmas szénhidrátokat említem. Mint mindenki, aki ésszel él, én is ezt választottam, mint „ugródeszka”, aztán egyre többet tanultam a helyes táplálkozásról és nyitott voltam az új dolgokra. Lassan kimaradt a kávéból és a teából is a cukor. Meglepő, de kevesebb cukorral, kevesebb sóval az ételeknek, italoknak teljesen más íze van. És Imádom!  A többi már jött magától… Egy dolgot kivéve: a csokiról sosem mondanék le!

Ennyire odavagy a csokoládéért?

Igen!!! Meg 1-1 süti is el tud csábítani, de hiszem, hogy ez nem bűn, ha egyébként betartod a szabályokat. Rendszeresen futok is, így azt gondolom belefér. Egyébként a Viwa vizek is ezért fogtak meg: finomak, szívesen iszod, kortyolgatod őket, mintha bármilyen más üdítőt fogyasztanál… csak ez nem ártalmas. Az ilyen trükköket imádom! Bűntudat nélkül élvezni a finomságokat: minden nő álma! 🙂
 
Előtte találkoztál már a termékkel?

Sajnos nem, de az eltelt rövid idő alatt rohamosan terjed. A barátaim, kollégáim is megszerették. A forgatáson például mindenki azonnal lecsapott rá. Ismeretlenül is tetszett nekik, ma már tudatosan keresik azok, akik ott kóstolták. Én pedig imádom, mert a mango eleve az egyik kedvenc gyümölcsöm!

Visszatérve az életmódra; mi volt a legnagyobb diéta-bakid?

Tulajdonképpen a szokásos dolgok: kampányszerű és kínzó fogyókúrák, majd nagy evések, amikor végre elértem valamit. Minden őrült fogyókúrára, diétára kapható voltam, minden olyan lány, aki elégedetlen önmagával. De aztán szomorúan tapasztaltam, hogy ez így nem megy, túl nagy kockázatnak teszem ki a testem. Ekkor kezdődött a tudatos, mértékletes váltás.

termek.jpg ()
Tehát, ha egy rajongód a tanácsodat kérné, nem lenne semmilyen speciális tipped?

Sajnos nem. Viszont a saját példámból kiindulva megpróbálnám lebeszélni a túl drasztikus diétákról, sokkal inkább a gyökeres változásban hiszek. Úgy gondolom, hogy erre könnyebb ráállni is. Tehát, ha tanácsot kérnének, én ezt válaszolnám, alátámasztva a saját példámmal. És sok folyadék!!! Ezt még nekem is szokni kell, de nagyon fontos. Sokkal szebb a bőröm, jobb a közérzetem mióta rendesen iszom és minőségi folyadékokat fogyasztok. Egyszerűen nem szabad lebecsülni a víz értékét. Nekem ezért ideális a Viwa.
Egyébként egy speciális tippem mégis lenne: Ha sokat utazom, sokat ülök kocsiban, akkor egy kisebb dobozva vágok össze répát, paprikát, uborkát… tehát finom zöldségeket, és azt nassolom. Monoton utazásokon nem nagyon lehet elkerülni a nassolós kedvet, viszont ésszel is lehet csinálni.

Vannak speciális alkalmak, amikor kifejezetten figyelsz mindenre?

Hogyne! Fotózások, forgatások előtt az ételek, italok, sport… minden okosan be van osztva. Kell az erő ahhoz, hogy jó formában legyek. A hiedelmekkel ellentétben ezek a remek munkák is kemények. Felkészültséget és kitartás kívánnak, az sem árt, ha a jó külső mellé jó erőnlét társul. Ezért is jó nekem Viwa. Nagy szenvedély köt a vitaminokhoz, így ez nekem hatalmas plusz a termékben, hogy fellépés, forgatás, előtt-közben-után, bármikor fogyaszthatom és tudom, érzem, hogy jobb az általános közérzetem.

Tehát nem csak Viwa arca, hanem rajongója is lettél?

Nem vagyok fanatikus alkat, de valóban nagyon megszerettem. Ha valami jó, akkor azt nem nagyon kell megindokolni és én minden finomat szeretek, ennél már csak az a jobb, ha egészséges is az a valami. Ma már a mindennapjaim részévé vált és nem szívesen mondanék le róla. Kézenfekvő, gyors megoldás… örökké rohangálok és pörgök és a táskámban is elfér… nem is kell magyarázni! 🙂 (nevet)

További információk!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X