Főoldal > AKTUÁLIS > Az F&F egy nagyszabású londoni show-val mutatta be a 2013-as őszi/téli kollekcióját

Az F&F egy nagyszabású londoni show-val mutatta be a 2013-as őszi/téli kollekcióját

0

Írta:

A kifutón feltűnt két világhírű modell, az egyik Jon K, az F&F 2013-as tavaszi/nyári kampányának

allo.jpg ()A kifutón feltűnt két világhírű modell, az egyik Jon K, az F&F 2013-as tavaszi/nyári kampányának arca, akit számtalan Tom Ford kampányból, és Ford első filmjéből, az “A Single Man”-ből is ismerhetünk. A másik sztármodell Ruby Aldridge, aki az amerikai Vogue és a Harpers Bazaar címlapján is szerepelt már.

A főbb irányvonalak az F&F-nél a 2013/14-es őszi téli kollekcióban a következők:

NŐIES VONALAK / Ladylike tailoring

A 2103-as őszi/téli trendek az 1940-es évek szabásait idézik fel, nőies csavarral megspékelve. Marc by Marc Jacobs kifutóján színpompás, feltűnő mintás, ám klasszikus szabású darabok vonultak végig. Donna Karan fodrokkal díszítette elragadó kosztümjeit, míg a Gucci új kollekciójában a ceruzaszoknyák estek át ráncfelvarráson. Az eredmény karcsú és nőies fazon, mely reggeltől estig megállja a helyét.

GRUNGE LUXE

A szezon Grunge Luxe tendje a ’90-es években virágzó stílusból merít ihletet, mégis kicsit visszafogottabb és lágyabb lett,. Ami korábban inkább maszkulin volt, az most elegánsabb lett: a bő szabást felváltották a modern vonalak, a sötét farmer helyett a bőr dominál és a tetőtől talpig fekete szett kiegészül a kockás mintával is.

allo2.jpg ()VÁROSI VAGÁNYSÁG / Urban utility

Kenneth Cole, Christopher Kane és Moschino Cheap and Chic bemutatóin egy új, vagány városi trendet láthattunk, ahol a markáns bőrdzsekit graffiti mintás darabokkal és hatalmas kötött pulóverekkel. Ez a trend tökéletes egy laza őszi hétvégére.

SZÍNBLOKK / Blocked colour

Annak ellenére, hogy az utóbbi évben már többször is láttuk a colourblock trendet a kifutókon, Victoria Beckham mégis tudott újat mutatni.

Az eredmény tökéletesen karcsúsított, szupernőies fazonú ruhák és minden eddiginél izgalmasabb részletekkel ellátott kabátok.

Az F&F 118 üzletben érhető el Magyarországon, és több mint 2000 üzletben a világ további 12 országában.  Nézd meg a bemutatóról készült videónkat:

További hírek: www.ffdivat.com


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X