Főoldal > AKTUÁLIS > Keressük az Év szülészetét!(X)

Keressük az Év szülészetét!(X)

0

Írta:

Minden kismama és család számára meghatározó élmény a szülés és azt kö

Minden kismama és család számára meghatározó élmény a szülés és azt követő néhány nap. Tudjuk, mennyit számít a szülészeten dolgozó orvosok, szülésznők és ápolók embersége, tudása, az infrastruktúra és a környezet. Neked jó vagy rossz tapasztalataid vannak? Oszd meg másokkal véleményedet, mondd el tapasztalataidat és szavazz!

 A babaszoba.hu idén már harmadik alkalommal hirdeti meg internetes szavazását, melynek célja, hogy beszéljünk a szülésről és jutalmazzuk azoknak az intézményeknek a munkatársait, akik emberségükkel, tudásukkal és áldozatos munkájukkal segítenek, hogy a szülés életre szóló élmény legyen.

A www.evszuleszete.hu weboldalon több mint 70 államilag finanszírozott intézmény várja a szavazatokat. Te is kifejtheted véleményedet, és megismerheted mások tapasztalatait. Ezen kívül több kategóriában (szülőszobai ellátás; gyermekágyi- és újszülött ellátás; felszereltség és környezet) pontozhatod is a szülészeteket. A megtisztelő „Év szülészete 2013” címet a legjobb értékeléseket kapó szülészet nyeri el, és hirdetünk nyertest mindhárom kategóriában is. Az eredményhirdetésre és a díjak átadására szeptemberben, ünnepélyes keretek között kerül sor.

A szavazás tisztasága érdekében a tavalyi évhez hasonlóan idén is a legismertebb közösségi portál használatához kötjük a szavazást: csak az alkothat véleményt a szülészetekről, aki legalább 30 napja regisztrált a Facebook-on.

Az elmúlt két évben érdekes módon nem a jól felszerelt fővárosi intézmények szerepeltek az élen, hanem a kisebb vidéki városok kórházai. Vajon idén változik a helyzet? A te véleményed is számít!
A szavazás december közepéig tart, addig is a www.evszuleszete.hu oldalon folyamatosan nyomon követheted a szavazás aktuális állását.

nevjegy.jpg ()


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X