Főoldal > AKTUÁLIS > Szuper programokkal indul a nyár!

Szuper programokkal indul a nyár!

programok
0

Írta: and

Itt a nyár, a szabadságolások és a pihenés időszaka. De ez persze nem azt jelenti, hogy otthon kellene üln&

Itt a nyár, a szabadságolások és a pihenés időszaka. De ez persze nem azt jelenti, hogy otthon kellene ülnöd, sőt, színes programkavalkád vár téged is városszerte. Mihez lenne kedved, egy kis sportoláshoz a Wellness napon, egy pohár sörhöz a Sörfesztiválon, esetleg egy kis kulturális csemegéhez a Budapesti Nyári Fesztiválon vagy a Zsidó Kulturális és Gasztronómiai Utcafesztiválon? Te döntesz, mi pedig már mutatjuk is a választékot!

1. Idén is lesz Wellness nap!

Ha tavaly is velünk voltál, akkor biztos emlékszel a szuper hangulatra, ami végigkísérte az egész napot. Közel négyszáz lelkes mozogni vágyó töltötte meg a Folyondár Vasas Sport- és Tánc Centrumot, mely idén is a már hagyománnyá vált Wellness nap helyszínéül szolgál. Idén nincs regisztráció, viszont ha már most tudod, hogy jönni szeretnél (naná!), akkor elővételben mindössze 990 Ft-ért megvásárolhatod a belépőt. Vagy vágd ki a legújabb Wellness magazin 76.oldaláról a Wellness Sportnap-kupont, hozd magaddal, és lépj be a rendezvényre 20% kedvezménnyel! Ha készpénzzel szeretnél jegyet vásárolni, akkor az Interticket irodáiban ezt személyesen megteheted (990 Ft-ért).

Ha utolsó pillanatban döntenél, akkor se ess kétségbe, a helyszínen 1500 Ft-ért tudsz jegyet venni. Hidd el, érdemes, hiszen a sportprogramok mellett szuper ajándékok és nyereményjátékok is várnak. Gyere el május 25-én, garantáljuk, hogy nem fogod megbánni!

További infókért kattints ide! Jegyvásárlás: https://wellandfit.hu/wellnesssportnap/

wellnessportnap.jpg ()2. Júniusban ismét lesz Budavári Sörfesztivál

Sörünneppel indul a fesztiválszezon. A III. Budavári Sörfesztivál június 13-tól 16-ig közel 200 féle sörkülönlegességgel és számos újdonsággal vár téged is. A kézműves sörfőzdék legújabb sörei mellett idén a ciderek is nagyobb szerepet kapnak, ezeket a Ciderligetben kóstolhatod meg. A Várban a legjobb hazai főzdék és sörgyárak mellett a világ sörnagyhatalmai is képviseltetik magukat: a forró nyári estéken angol, ír, belga, cseh és német nedűkkel frissítheted fel magad. Persze magyar kedvencekben sem lesz hiány: a Fóti Kézműves Sörfőzde a méltán népszerű keserű mézzel, a Brandenecker Sörház különleges bodzás barnasörével, a Stari Sörfőzde pedig szilvás és búzasörrel várja a vendégeket. A fesztiválon debütál két új kézműves főzet is: júniusban készül el a Köleses Sör mézes-köleses itala és a Gyertyános Sörfőzde Elixír 18 elnevezésű, gyógynövényekből főzött söre.

További információk: http://www.budavarisorfesztival.hu/

3. Építs önbizalmat!

Úgy érzed, hátráltat a kishitűséged? Rád férne a lelki lomtalanítás és sok jó tanács az önértékelésed javításához? Töltekezz fel új energiákkal a CoachOK Szakmai Szövetség május 25-ei ingyenes nyílt napján, ahol az önismeret, az önbizalomerősítés, a testi-lelki újjászületés lesz a téma. A részvétel regisztrációhoz kötött, jelentkezz minél előbb az info@coachok.hu címen.

Részletes programok itt.

4. Kerek szülinapot ünnepel a Budapesti Nyári Fesztivál

Hamarosan kezdődik a 10. Budapesti Nyári Fesztivál ünnepi évada. Ennek jegyében június 14-én Verdi és Wagner műveiből összeállított koncerttel nyit a margitszigeti teátrum – a népszerű nyitányokból és dallamokból összeállított esten „kibékítik” a két zeneszerző-óriást, akiknek viszonya az életben korántsem volt felhőtlen. A fesztivál művészeti stratégiai partnere a Magyar Állami Operaház, amellyel két operát és egy balettet visznek színre idén a Margitszigeten. Az ünnepi évadban számos kiváló művész lép színpadra a fesztivál játszóhelyein: Rost Andrea először énekli a Pillangókisasszony címszerepét, Andrea Caré olasz tenor pedig a Puccini-operában látható először Magyarországon.

Emellett bemutatják Mozart Figaro házassága című vígoperáját, illetve Karl Zeller negyven éve nem játszott darabját, a Madarászt is, Egyházi Géza főszereplésével. Mindkét előadás a Városmajori Szabadtéri Színpadon lesz látható, ahol a gyerekeket is hétről hétre várják meseelőadásokkal. Emellett város- és színháztörténeti kiállításokkal is várják az érdeklődőket a 75 éves Margitszigeti Nagyszínpad jubileuma alkalmából. A Deák tér melletti Városháza parkban június 1-jén nyitják meg a Margitsziget Anno óriásplakát kiállítást, a Fővárosi Levéltár képeslap gyűjteményéből, június 14-én pedig a Margitsziget történeti fotográfiák tükrében című kiállítást a Víztoronyban.

További információ: www.szabadter.hu

musorfuzet.jpg ()

Kattints a képre, hogy belelapozhass!

5. Téged is vár a Zsidó Kulturális és Gasztronómiai Utcafesztivál!

Meghallgatnál néhány klasszikus pesti zsidó viccet? Kíváncsi vagy, milyen titkokat rejteget a Rumbach Sebestyén utcai Zsinagóga? Megkóstolnád a Kazinczy utca legjobb maceszgombóc levesét, vagy részese lennél a Leghosszabb Kóser Szendvics Guinness rekord kísérletnek?

Június 9-én téged is szeretettel várnak az egész napos, ingyenes Kazinczy utcai rendezvényre, amely a „Zsidó humor, humoros zsidók” téma köré épül. Az egykori Kereszt utca, ahol kóser húsüzemek, kóser éttermek, rézüzemek, kártyafestő műhelyek és kávéházak sorakoztak, egy napra szinte teljes hosszában szabadtéri színpadoknak, és a zsidó kultúrához kapcsolható, színesebbnél színesebb programoknak ad majd helyet.

További részletek és infókért kattints ide, illetve ide!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X