Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Paul Walker

A hét wellness pasija: Paul Walker

diétagasztrosztár
0

Írta: and

Honnan ismerheted? A kaliforniai születésű színész karrierje elején főleg sorozatokban kapott szerepeket, a

Honnan ismerheted?

A kaliforniai születésű színész karrierje elején főleg sorozatokban kapott szerepeket, a kilencvenes évek végén viszont filmes karrierje is beindult, méghozzá olyan mozikkal, mint A csaj nem jár egyedül, a Prérifarkas Blues, a Koponyák, az Idővonal és a Halálos iramban filmek.

Mitől olyan szívdöglesztő?

A jóképű sztár modellként kezdte pályafutását, útja ezután vezetett a színészet felé. Már elég fiatalon megtanulta, hogyan pózoljon a fényképezőgépek előtt, és azt is, mennyire fontos számára, hogy megfelelően karbantartsa a testét.

Ennek érdekében egészségesen étkezik, harcművészetekkel és hasizom-erősítő gyakorlatokkal formálja izmait még erősebbekké és látványosabbakká, illetve ha kaliforniai otthonában van, minden nap szörfözik.

paul2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Tudtad róla?

A sármőr az ellentétek embere, hiszen szabadidejében vadászik, pedig imádja az állatokat, illetve szenvedélye az autóversenyzés, annak ellenére, hogy lelkes környezetvédő. Azért biztosan lennénk egy páran, akik megpróbálnánk megérteni a szexi Paul ellentétes személyiségét – a sármos szívtiprót, aki idén szeptemberben ünnepli 40. születésnapját.

Csillagjegye: Szűz

Családi állapota: állítólag eljegyezte a barátnőjét, de a reménykedőknek jó hír, hogy ezt az értesülést Paul egyelőre nem erősítette meg

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X