Főoldal > AKTUÁLIS > Hajdúszoboszló: Mártózz meg az élményekben!

Hajdúszoboszló: Mártózz meg az élményekben!

0

Írta:

Strandfürdő, szórakozás az egész családnak A szabadtéri fürdő területe 30 hektár, mely ter&

Strandfürdő, szórakozás az egész családnak

A szabadtéri fürdő területe 30 hektár, mely területen 13 medence nyújt víziélményeket. A fürdő területén található csónakázó tó további szórakozási lehetőségeket: csónakázást, vízi biciklizést kínál.

A Strandfürdő területén a tradicionális fürdőmedencék közül a legismertebb a Hullámmedence és a Pezsgő medence, melyek élményelemekkel gazdagítják a fürdőzést. A strand fejlesztései közül az egyik legnagyobb figyelmet érdemlő a Mediterrán tengerpart megvalósítása, mely Közép-Európa legnagyobb épített strandmedencéje. A homokos part, a kalózhajó, világítótorony és a pálmafák a mediterrán hangulatot idéznek.
További kínálati elem az úszómedence a gyermekpancsoló, a gyermekmedence, a tanmedence és az omegamedence a kétpályás csúszdával, melyek mind-mind lehetőséget biztosítanak az önfeledt felüdüléshez. A vizes szórakozás mellett a kicsik részére gyermekjátszótér és animációs programok is fokozza a hajdúszoboszlói strandfürdő területén szerzett élmények gazdagságát.

Strand_WellnessCafe_PR_2.jpg ()

Aquapark, a csúszdapark

Az Aquapark 9 féle 12 méter magasról induló csúszdapályával áll a látogatók rendelkezésére, melyek különböző élményeket kínálnak a vízbe csobbanáshoz. A csúszdák elnevezései beszédesek: négypályás multicsúszda, kamikáze, hidrocsúszda, fekete lyuk, őrült folyó, óriás csúszda, big hole, twister, niagara.
Az Aquaparkban a csúszós élmények utáni pihenéshez, fürdőzéshez három strandmedence és sodrófolyó kínál lehetőséget, minden korosztály számára. A kisgyermekek további szórakoztatásáért épült a mini csúszda, a vízi vár és a fa játszótér is.

Strand_WellnessCafe_PR_1.jpg ()

Aqua-Palace, a fedett élményfürdő

Strand_WellnessCafe_PR_3.jpg ()Az Aqua-Palace fedett élményfürdő egész évben várja a látogatókat a sokféle fürdőzési lehetőség mellett wellness és fitness szolgáltatásokkal is. A fürdő épületrész földszintjén kialakított 8 tematikus medence a Pávai termálfürdő, a jégbarlang fürdő, a Gangesz fürdő, a Római fürdő, a barlang fürdő, a trópusi fürdő, a tengeri fürdő a különböző korok kultúráinak szimbólumait jeleníti meg és a természet világába is elkalauzolja a vendégeket fürdőzés közben.
Az első emeleti gyerekvilágban baba- és családi medencék, csúszdák, animációs programok, játszóház, foglalkoztató terem, pelenkázó-, pihenő- és szoptató helyiség a kisgyermekes családok tökéletes kikapcsolódásához teremtik meg a feltételeket.
Az Aqua-Palace élményfürdő másik jellegzetessége a fiatalok által különösen kedvelt szörf szimuláció, illetve a szörf épületben kínálkozó további sportolási lehetőségek, mint squash, spinning, aqua-fitnesz, és egyéb szervezett mozgásprogramok.

Mindenkit vár Hajdúszoboszló a felüdülőhely! www.hajduszoboszlo.hu


Infoblokk.jpg ()


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X