Főoldal > AKTUÁLIS > LIFESTLYE HOTEL MÁTRA****superior – A természettel együtt élő szálloda (x)

LIFESTLYE HOTEL MÁTRA****superior – A természettel együtt élő szálloda (x)

0

Írta:

Amikor a magasba vágyunk, legjobb, ha rögtön a Mátra felé vesszük az irányt, Magyarország tetej&

Amikor a magasba vágyunk, legjobb, ha rögtön a Mátra felé vesszük az irányt, Magyarország tetejére. A Mátrai Tájvédelmi Körzet határában, kristálytiszta levegőn, az erdő közepén, égig érő fák között vár minket a harmonikus építészeti megoldásaival az erdei környezetbe simuló LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior.

nagy.jpg ()
A hegyvidéki életmód szállodában végre igazán kikapcsolódhatunk a mindennapi rohanásból, egy kis időre elfelejthetjük a gondokat, csak a pihenéssel törődhetünk. A Mátra szívében álló szálloda kiváló búvóhely a gondok elől és a fárasztó nyári forróság után végre fellélegezhetünk. A természet közelsége, az évszakok hangulata, a szálloda színvilága és anyaghasználata mind-mind a természet, egészséges életmód, megújulás élményéről szól.

Aki aktív pihenésre vágyik, vezetett túrákon tapasztalhatja meg a Mátra egyedülálló mikroklímáját és a szálloda képzett szakemberei segítségével jógázhat, tornázhat. A párnamenünek köszönhetően mindenki jól alhat, majd belecsobbanhat valamelyik medencébe, esetleg lazíthat és méregteleníthet a számos szauna egyikében egy szauna ceremónia keretein belül. Az AMETHYST SPA-ban minősített magyar biokozmetikumok segítségével minden típusú bőr meggyógyul és megszépül a kényeztető arc- és testkezelések, masszázsok során. Nem csak hölgyeknek!

allo.jpg ()A természet szépsége csodálatos háttér a romantika számára. A Privát Wellnessben az együttlétre vágyók kettesben élvezhetik az 1001 éjszakát idéző kezeléseket, gőzfürdőzhetnek, majd kellemes tea mellett zavartalanul relaxálhatnak. Este pedig fáklyás túra keretében nézegethetik a szikrázó csillagokat a gyönyörű éjszakában!

Akár aktívan, akár lazulva pihenünk, az egészség mindenképpen fontos, ezért a LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior ARAGONIT étterme saját márkájú ásványvízzel, bio gyümölcslevekkel, helyi alapanyagokból készült finomságokkal várja egész nap az éhes vendégeket. A kiemelkedően gazdag választékú reggeli az étterem kilátásával együtt tökéletes kezdete minden egyes új, még az előzőnél is szebb napnak.

A Sunday Brunch keretében azok is ízelítőt kaphatnak a legendás mátrai vendégszeretetből, akik csak egy napra érkeznek. A finom vasárnapi ebéd remek kiegészítője az egész napos, ingyenes wellness használat a család minden tagja számára!

Találja meg az Önhöz és családjához legjobban illő vakációs megoldást a www.hotelmatra.hu weboldalon!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X