Főoldal > AKTUÁLIS > Megjelent a Maxima magazin szeptemberi száma!

Megjelent a Maxima magazin szeptemberi száma!

0

Írta:

A magazin legfrissebb számát Zellei Dóra főszerkesztő ajánlja neked: Mert megérdemli Minden lány élet

A magazin legfrissebb számát Zellei Dóra főszerkesztő ajánlja neked:

Mert megérdemli

Minden lány életében eljöna pillanat, amikor először igazi menyasszonynak érzi magát. És ez nem az, amikor megkérik a kezed… Az a perc kettőtökről szól, a szerelmetekről. Ám amikor elmész ruhát próbálni, a tükör előtt rájössz: igazából erről álmodtál kiskorodban. Itt nem kell ugyanis komolyan venni semmit, tét nélkül lehet illegni-billegni, pörögni-forogni. Na, Hosszú Katinka erről majdnem lemaradt.

Ő ugyanis azt mesélte nekünk, a tengerparti esküvőjére nem akar nagy ügyet csinálni a stylingból – „jó lesz oda valami egyszerű fehér nyári ruha”. Most már bevallhatom, azért is szerveztük neki a menyasszonyi szoknyás címlapfotózást, hogy átérezze az „ara-feelinget”. A vége persze az lett, amit reméltünk: csillogó szemmel rájött, mennyire különleges pillanat lesz ez az életében. Így nagyon meghatódott, amikor kiderült: elintéztünk neki egy ruhapróbát Benes Anitánál, aki megígérte: gondoskodik arról, hogy ő legyen a legszebb menyasszony az összes Seychelles-szigeten.

A ruhapróba megörökítéséről viszont majdnem én maradtam le… Annyira lapzártázunk már, hogy a taxiban, a szalon felé száguldva esett le: igazából nincs más velem, csak az okostelefonom. Azzal meg hogyan csinálok nyomdakész képet az anyagba?! Hívtam a képszerkesztőnket, Livit, segítsen, hogyan is állítsam be a mobilom, hogy tuti jól fotózzon. A beszélgetést hallva a taxissrác kipattant a következő piros lámpánál, hogy a csomagtartóból odaadja saját, nagyon is komoly gépét. „Használjátok nyugodtan, majd délután visszakanyarodom érte a kiadóhoz.” Pislogni is elfelejtettem. Gyuri, merthogy így hívták megmentőnket, nem értette, miért csodálkozom – hiszen egy ilyen helyes-kedves világbajnoklány mindent megérdemel, nem? De!

Ízelítő a tartalomból:

– Vigyázz, kész, esküvő! Hosszú Katinka tőlink kapta ajándékba a menyasszonyi ruháját
– Indulhat az álomgyár? Pörgesd be a karriered!
– Dating tréning – Így készülj fel az első randira
– Hoszteszmeló extrákkal – Exkluzív riport a webmodellkedésről
– Dizájnolt mennyország – Ilyen egy este a toxikológián
– Beautybacik nyomában – Meddig jók a kozmetikumok?
– Pasidolog? Ugyan! Így nem vágnak át a saját terepükön


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X