Főoldal > AKTUÁLIS > Ragyogó felületek kevés tisztítószerrel (X)

Ragyogó felületek kevés tisztítószerrel (X)

0

Írta:

A szekrényben sorakozó tisztítószereink számát csökkenthetjük a Clin Multi-shine használat

Clin Multishine packshot.jpg ()

A szekrényben sorakozó tisztítószereink számát csökkenthetjük a Clin Multi-shine használatával. A Clin márkanév már jól ismert Európában és hazánkban, mint a csíkmentesen ragyogó ablakok és üvegfelületek specialistája. A Clin Multi-shine ragyogó tisztaságot kínál több mint húszféle felületen, egy termékben ötvözve a gyors, kíméletes és hatékony tisztítást.

Gondolatban haladjon végig otthona takarítási útvonalán, meglátja, meglepően sok felület tisztítására alkalmazható a Multi-shine. A konyhából kiindulva a csaptelep, a konyhapult, a mosogató, a konyhaszekrény, a hűtőszekrény, kő, kerámia, inox, rozsdamentes acél, réz, króm, porcelán felületeire ugyanúgy alkalmazható, mint a fürdőszoba csempe, tükör felületeire. A nappali és a szobák berendezési tárgyain legyen szó üvegasztal, ablakpárkány, virágcserép, fa bútorok, dekorációs kellékek, vagy akár bőrfelületekről, a Clin Multi-Shine mindenhonnan gyorsan és hatékonyan távolítja el a mindennapos szennyeződéseket és a már odaszáradt piszkot is. Biztonságosan használható olyan érzékeny felületeken is, mint a tévé-, számítógép képernyője, HiFi berendezések, amennyiben a gyártók másképp nem rendelkeztek a termékleírásban. Otthonainkban egyre inkább teret nyernek a műanyagok (PC, PVC, PMMA), ezek tisztítására is használható.

A termék használata nagyon egyszerű: az ergonomikus flakont könnyű kézbe venni, habképző szórófejjel a felületre permetezve már csak le kell törölni a szennyeződést. Az akril és plexi felületeknél is óvatosan járjunk el, ne felejtsük, hogy ezek a felületek könnyen karcolódhatnak, ezért nem tanácsos a nagy erővel kifejtett tisztításuk.

1.jpg ()


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X