Főoldal > AKTUÁLIS > Őszi feltöltődés a Premier Outletben(x)

Őszi feltöltődés a Premier Outletben(x)

0

Írta:

Aki az őszi sminktrendekre kíváncsi a szépségsarokban kipróbálhatja a 100%-ban ásványi

Aki az őszi sminktrendekre kíváncsi a szépségsarokban kipróbálhatja a 100%-ban ásványi alapanyagokból készült szemfestékeket és rúzsokat, a legteltebb őszi színekben. A fiatalodni vágyókat sejtregeneráló oxigénterápiás arckezeléssel várják, de a manikűrünket is megújíthatjuk a legmodernebb géllakkozással.  Ha pedig elfáradnánk shoppingolás közben, megpihenhetünk a masszőrök kezei alatt, de ha inkább még több aktivitásra vágyunk, nevezzünk be a rendezvény házigazdái, Rubint Réka és Schobert Norbert közös családi edzésére, szombaton 14.00 órától.

A szépség programok mellett az egészségmegőrzés is előtérbe kerül az októberi hétvégén, Biatorbágyon: ingyenes egészségügyi szűrővizsgálatokra lehet jelentkezni, amelyeket szakemberek segítenek kiértékelni. Az egészséges táplálkozásban segít a bio piac, ahol adalékanyag- és tartósítószer-mentes fűszereket, egészséges gyümölcsleveket, teát, lekvárt és kézműves csokoládét, találhatunk, hogy a legjobb minőség jusson el a konyhánkba.

És ha már mindent tudunk a természetes szépségápolásról és tájékozódtunk az egészséges életmód legújabb vívmányairól, érdemes a testünknek külső védelmet is biztosítani, és beszerezni a melegebb ruhadarabokat. A Premier Outlet Centerben állandó 30-70%-os kedvezménnyel, a belvárosi üzletek árának töredékéért felújíthatjuk őszi ruhatárunkat, miközben a gyerekek az öko játszóházban üthetik el az időt vagy a nekik szervezett programokon szerezhetnek új barátokat.

Lehet ennél jobb hétvégi program?

Bővebb információ hamarosan a honlapon és a Facebook Oldalon.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X