Főoldal > AKTUÁLIS > TakarékMatricával egy tudatosabb jövőért

TakarékMatricával egy tudatosabb jövőért

0

Írta:

 „Kutatások  szerint a szülők 48%-a hetente beszél a gyerekekkel a pénzügyekről és a takar&

 „Kutatások  szerint a szülők 48%-a hetente beszél a gyerekekkel a pénzügyekről és a takarékosságról. Szeretnénk a pénzügyi ismeretek bővítésében segíteni, hogy közös igyekezetünkkel már egészen fiatal korban rutin készséggé váljon a takarékosság, mint a piros lámpánál megállni, vagy az idősebbeknek előre köszönni, ezzel is zökkenőmentesebbé téve önállósodásukat.” – mondta Brezina Szabolcs, a TakarékBank Zrt. vezérigazgató-helyettese.

matrica1 (2).jpg ()

A TakarékPont egy napjainkban új, azonban korábban már más formában létező (takarékbélyeg) termékkel szeretné a kisiskolások pénzügyi ismereteinek bővítését segíteni. Ehhez mindössze annyi a teendő, hogy a számlavezető – vagy ha még nem rendelkezel takarékszövetkezeti kapcsolattal, a hozzád legközelebb eső – TakarékPont fiókban gyermeked nevére Csemete számlát nyitsz, amihez egy TakarékMatrica album jár.

album (2).jpg ()
Minden egyes, erre a számlára történő minimum 500 Ft-os megtakarítás befizetésével egy csomag állatos matricához juthat hozzá a gyermek . A szorgos takarékoskodást különleges extra matricákkal jutalmazza a TakarékPont. És ezzel még nem ért véget a meglepetések sora: gyermeked további praktikus ajándékokkal gazdagodhat, ha összegyűjti a 160 darab matricát, és a komplett albumot bemutatja a számlavezető hitelintézetnél.

matrica2 (2).jpg ()

Nemcsak a csemeték örülhetnek, hiszen a TakarékMatricával a szülők egy olyan szolgáltatást kapnak, amely segítségével megtakarítanak, miközben gyereküknek egy játékot is adnak. Így a hétköznapokon egyébként is jelentkező költség (matrica-, kártyavásárlás stb.) csökkenthető és megtakarítássá konvertálható, miközben a gyerekek egy értékes és szép, a matrica kollekció összegyűjtésére kapnak lehetőséget egy egyedi albumban.
Legyen játék a takarékoskodás!

takarek_pont_logo (2).jpg ()


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X