Főoldal > AKTUÁLIS > Az sem lenne elég, ha a nap 48 órából állna? Itt a segítség!

Az sem lenne elég, ha a nap 48 órából állna? Itt a segítség!

0

Írta:

Ismerd meg a sportos téli trendeket az F&F-től Fantasztikus nyeremények egy kattintásra! A nőknek általában t&

Ismerd meg a sportos téli trendeket az F&F-től

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra!

A nőknek általában több mindenre kell odafigyelniük, mint a férfiaknak. A munkában való helytállás mellett gondot kell fordítanunk a helyes étkezésre, az edzésekre, az ügyintézésre, a háztartás vezetésére, időt kell találni a barátokra, a szórakozásra – és persze magunkra is. Anyukák esetében ez kiegészül még a gyerekneveléssel is. Az sem lenne elég, ha egy nap 48 órából állna. Nem könnyű ennyi mindent fejben tartani és koordinálni – szóval ha valaki, akkor a nők megérdemelnek minden segítséget.

Már a legtöbb háztartásban van legalább egy okoskészülék, legyen az telefon vagy táblagép. Ezeken a készülékeken pedig számtalan alkalmazás érhető el, amellyel megkönnyíthetjük az életünket, időt, pénzt és energiát spórolhatunk magunknak.

Összeszedtünk néhány területet, ahol az okostelefonos és táblagépes alkalmazások a segítségünkre lehetnek – némelyikről nem is gondoltuk volna, hogy létezik.

– Bevásárlás itt, tankolás ott, esti borozás a barátnőkkel – és a nehezen megkeresett pénz csak folyik ki a kezünkből. Azonban egy okos bevétel-kiadás rendszerezővel nyomon tudjuk követni, hogy mire mennyit költöttünk, és ha vetünk egy pillantást a számokra, talán könnyebb elfogadni, hogy tényleg nincs szükségünk a tizedik türkizszínű sálra.

ido2.jpg ()– A sok teendő mellett a főzésre most nem jutott idő? Sebaj! Számtalan alkalmazás közül választhatsz, amelyek segítségével könnyen és gyorsan rendelhetsz, akár hazafelé menet, a villamoson ülve.

– Végre eljött a barátok és a buli ideje, de nem tudjátok, hogy a sok szórakozóhely közül melyiket válasszátok? Több olyan alkalmazás is létezik, amelyik segít megtalálni a legtutibb helyet a városban, mindegy hogy „ereszd el a hajam” party a cél, vagy csak egy koktélozós csevegés a csajokkal.

– Ha már megint elfogyott a kedvenc újságod, mire végül eljutottál az újságoshoz, csak legyints egyet és kapd elő a tableted. A legtöbb újság ugyanis már elektronikus formában is megvásárolható, és a legjobb, hogy így nem tudják lenyúlni a barátnők.

– Beázott a fal vagy tönkrement a zár? Ha jó szakemberre van szükségünk most azonnal, akkor sincs probléma. A megfelelő appal garantáltan megtalálhatjuk a megfelelő embert a feladatra.

– Általában mindenkinek van bevett gyógyszertára, de ha valamilyen oknál fogva hirtelen másikat kell keresni, akkor sem kell kétségbe esni, hiszen gyógyszertárkereső alkalmazás is létezik. És ha már itt tartunk, játszótérkereső is!

– A könyv nem tűnik el, de átalakul: az e-könyv olvasók mellett itt az interaktív mesekönyv is – zenével, animációval, hangokkal. Kisgyerekes anyukák, tegyetek egy próbát!

Ilyen alkalmazásokat is találhattok az Appra magyar! alkalmazásfejlesztő-verseny honlapján. A kezdeményezés többek között azért jött létre, hogy a magyar fejlesztők által készített applikációkat minél több felhasználóhoz juttassa el. Az alkalmazások között kategóriák szerint (életmód, oktatás, közhasznú, játék, üzleti) lehet keresni, és mindhárom platform – Android, iOS, Windows – applikációi képviseltetik magukat, így készüléktípustól függetlenül mindenki megtalálhatja a számára leghasznosabb alkalmazást.

Az Appra magyar! versenyen az alkalmazásokat a felhasználók is értékelhetik, próbálj ki minél többet, és ha tetszik, bátran szavazz a kedvencekre!

Még több alkalmazásért katt ide!

A kezdeményezésről bővebben itt olvashatsz.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X