Főoldal > AKTUÁLIS > Téli Feltöltődés Hajdúszoboszlón a felüdülőhelyen (x)

Téli Feltöltődés Hajdúszoboszlón a felüdülőhelyen (x)

0

Írta:

A munkás hétköznapok rutinszerű folyamatában mindenkinek szükséges van arra, hogy időt fordítson a

A munkás hétköznapok rutinszerű folyamatában mindenkinek szükséges van arra, hogy időt fordítson a kikapcsolódásra és pihenésre. A hajdúszoboszlói gyógyfürdőkben és a helyi szállodák gyógy- és wellness részlegein, a téli hónapokban is adottak, a pihenés, regenerálódás feltételei.

PR1.jpg ()
A hajdúszoboszlói gyógyvíz egyedi összetétele a fürdőkúra által segíti a szervezet megújulását, feltöltődését, mely fokozható a különböző gyógy és wellness kezelések által. A hajdúszoboszlói felüdítő csomag komplexen kínálja a gyógy és a wellness szolgáltatások gazdag kínálatát, kiváló szálláshelyek széles körét és a szórakoztató programokat. Hajdúszoboszló a téli időszakban is egyedi élményt nyújt akár az egész család számára is, hiszen a fedett élményfürdő több generáció számára biztosít fürdő-, wellness-, sport- és szórakoztató szolgáltatásokat.

A téli hónapok bővelkednek eseményekkel teli időszakokban, amikor a fürdőszolgáltatások mellett egyedi programok, családi animációk is szórakoztatják a térségbe látogatókat.

Novemberben Márton és András nap alkalmából táncház és játszóház, valamint kézműves udvar várja a városba érkezőket. A programok során, a Hajdúszoboszlói Kovács Máté Művelődési Központ és Könyvtár szervezésében, a Forgórózsa Néptáncegyüttes táncosaival tanulhatják meg a magyar néptánc alaplépéseit és megismerkedhetnek a helyi kézművesek által készített termékekkel, valamint kézügyességüket is próbára tehetik a szövött szalag vagy a hímzett könyvjelző készítésében.

PR2.jpg ()
December hónap elején pedig a Mikulás költözik Hajdúszoboszlóra és ajándékosztó útja során, három helyszínen is várja a gyermekeket és szüleiket. A két napos Mikulás napi rendezvény sok-sok élmény teli programmal várja az érdeklődőket december 6-án és 7-én Hajdúszoboszlón.

A téli időszakban is a hajdúszoboszlói szálláshelyek egyedi és komplex szállásajánlatokkal várják vendégeiket.

TIPP: 2013. november 04-től a hajdúszoboszlói gyógyfürdő vendégei, akik érvényes gyógy-kezelőlappal rendelkeznek, ingyenesen vehetik igénybe a hajdúszoboszlói Aqua-Palace élményfürdő szolgáltatásait is. Bővebb információ: www.hungarospa.hu

PR3.jpg () 

A részletes programkínálatról és kedvezményes szállásajánlatokról további információ a www.hajduszoboszlo.hu oldalon, valamint a https://www.facebook.com/hajduszoboszlo.a.feludulohely oldalon található.

info_blokk_palyazat.jpg ()


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X