Főoldal > AKTUÁLIS > Várd fitten és trendin az ünnepeket a Premier Outlet divatos áraival

Várd fitten és trendin az ünnepeket a Premier Outlet divatos áraival

0

Írta:

Hamarosan itt a karácsony, amely a szeretet mellett sajnos sokszor a plusz kilók felszedéséről is szól. Má

Hamarosan itt a karácsony, amely a szeretet mellett sajnos sokszor a plusz kilók felszedéséről is szól. Mákos és diós bejgli, töltött káposzta, halászlé, libamáj, húskülönlegességek és még sok ínycsiklandó finomság vár ránk a nagy családi lakomák alkalmával. Ez a cikk azonban nem arról szól, hogy eltiltsunk a dőzsöléstől, hiszen néha mi is megérdemeljük, hogy élvezhessük a konyhaművészet remekeit.

nagy2.jpg ()
Inkább abban szeretnénk segíteni, hogy nyugodt szívvel dőzsölhess, és hogy a szilveszteri buliban a legjobb formádat nyújtsd a biatorbágyi outlet központ közreműködésével. A megoldás egyszerű! Hogy ne megint újévkor kelljen fogadkoznod a karácsonyi pluszkilók miatt, kezdd el az edzést a karácsonyi szünetben, amikor úgyis több időd van! Igen tudjuk, hogy ebben a rideg időben nehéz rávenni magunkat a mozgásra, de remek motiváló erő lehet, ha bőségesen megjutalmazzuk magunkat érte trendi sportruhákkal vagy kiegészítőkkel, melyekből szuper darabokra találhatsz a Center üzleteiben. A sportruházatból egyébként érdemes élénk színeket választani, amitől a kedvünk is vidámabb lesz!

nagy3.jpg () 

Ha a motivációdnak a pénztárcád is határt szab, akkor se csüggedj! Ha okosan vásárolsz, a karácsonyi ajándékok beszerzése mellett is marad kereted a divatos sportruhákra, sporttáskákra. A Premier Outlet adidas, Nike, Puma, Players Outlet, Columbia, Heavy Tools, Budmil, Head, Iguana vagy Helly Hansen üzleteiben a belvárosi boltok árainak töredékéért, állandó 30-70%-os kedvezmények mellett beszerezheted a legtrendibb darabokat.

nagy.jpg ()

További információk!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X