Főoldal > AKTUÁLIS > 2014 mesebeli lesz

2014 mesebeli lesz

csillagjegyhoroszkóp
0

Írta:

Próbatételek sorát követően a jó elnyeri méltó jutalmát, a rosszat pedig utoléri m&eacute

Próbatételek sorát követően a jó elnyeri méltó jutalmát, a rosszat pedig utoléri méltó büntetése. Mindezt négy bolygónak köszönhetjük.

A szerelmesek barátnője: a Vénusz

Idén még akkor se bizonyulsz javíthatatlan álmodozónak, ha azt gondolod: minden királylányért eljön egy neki való királyfi. Az év elején ugyanis a Bak jegyében különösen sokáig vendégeskedő Vénusz lobbizik a kapcsolatok megszilárdításáért. Hosszú távra szóló közös tervek születhetnek, de azért ez az egyébként bensőséges időszak is tartogat próbatételt: sokaknak ki kell állniuk választottjukért szüleikkel vagy barátaikkal szemben. A szerelemistennő március elejéig megjutalmazza a hűséget, a komoly szándékot, a gyermek utáni vágyat, de kőkeményen bünteti a kettős játékot űzőket… Ha szakítást fontolgatsz vagy elcsábulsz, jobb, ha őszintén beszélsz róla a pároddal!

Az újrakezdők mágusa: a Plútó

Akiktől 2013 utolsó hónapjaiban az előrelendülő Plútó elvett valamit, ami egyébként sem működött már, a romeltakarítás után tiszta lappal kezdhetnek, és egy sokkal építőbb, boldogítóbb történet részesei lehetnek. Ha érintett vagy, ne nyalogasd a sebeidet, csak előre tekints!

A célratörők segítsége: a Neptunusz

Idén a mozgásban lévő Neptunusz is segít abban, hogy ne az álmainkban, hanem az álmainknak éljünk – feltéve, ha meg tudjuk különböztetni a megvalósítható vágyakat az életképtelenektől.

A jólelkűek mentsvára: a Jupiter

Július közepétől a nemes lelkű, igazságos király, az Oroszlán vendégszeretetét élvezi majd a Jupiter: ekkortól fokozottan érvényes, hogy jótett helyébe jót várj. A sumákságok ugyanis biztosan lelepleződnek, a nagylelkűség viszont szó szerint kifizetődő lesz. A Jupiter jegyváltásának a tüzes és levegő jegyűek (a Kos, az Oroszlán, a Nyilas, valamint az Ikrek, a Mérleg és a Vízöntő) örülhetnek majd igazán.

Helló, harmónia!

Bak 12. 21. – 01. 20.

Szerelem: Ha nem fűlik a fogad a zajos szilveszteri bulihoz, ne erőltesd, ismerkedni máskor és máshol is tudsz! Március elejéig a Vénusz teljes mellbedobással támogat téged az igazi megtalálásában vagy a kedveseddel való teljes harmónia megteremtésében. A szerelemistennő révén nem leszel híján női rafinériának – a pasik a tenyeredből fognak enni.

Szakma: Az ünnepek alatt igyekezz regenerálódni, az új év eleje karrier tekintetében nem ígérkezik sétagaloppnak! A Szaturnusz bő kézzel méri a kihívásokat, melyek azonban lehetőségekké válhatnak, ha hajlandó vagy tanulási folyamatként tekinteni rájuk. Vigyázz, ha csak „letudod” a feladatokat, lemaradsz az isteni szikráról, amely csak a szívvel-lélekkel dolgozóknak adatik meg.

Vízöntő 01. 21. – 02. 18.

Szerelem: Egy lépés előre, kettő hátra – lehetne másképp is, ha nem rejtenéd a bizonytalanságodat harsányság mögé. Ahogy a Nap betoppan a jegyedbe, a szerelemben kellemes időszak köszönt be – kivéve, ha kézzel-lábbal hadakozol az elköteleződés ellen.

Szakma: Januárban minden adott ahhoz, hogy karrierálmaid valóra válthasd. Érdemes alaposan megtolni a szekeret, mert a lendület erejét még hónapokig élvezheted!

Halak 02. 19. – 03. 20.

Szerelem: Foglalkoztat az állandóság: a családalapítás vagy a megállapodás. Ahhoz, hogy ezt elérd, a változás belőled kell, hogy elinduljon! Sokat segít, ha megvizsgálod, milyen kapcsolati mintákat kaptál örökül a felmenőidtől.

Szakma: Az elképesztő sikersztorik most buborékként pukkanhatnak ki, és az nevet a végén, aki nem a csillagos eget célozta be. Legyenek reális elképzeléseid, haladj lépésről lépésre, és ne szállj
el a sikerektől – így biztos hátteret teremthetsz. 

Kos 03. 21. – 04. 20.

Szerelem: Ki mondta, hogy a szerelem lángjának folyton lobognia kell? A parázs melege is rengeteg örömet és meghittséget ad. Ha szingli vagy, ne ugorj fejest az ágyba az első randin. Megéri a várakozás, mert bombasztikus szexet és tartós kapcsolatot érlel.

Szakma: Okozhat némi fennforgást a túltengő egód: mivel nem álltál kétszer sorba, amikor a szerénységet osztogatták, érdemes annak hiányát némi önkritikával pótolnod. Kisebb mellénnyel és nagyobb alázattal többre juthatsz.

Bika 04. 21. – 05. 20.

Szerelem: A föld jegyben időző Vénusz a „régimódi” kapcsolatokért lobbizik: ha te is ilyenre vágysz, akkor nyitott kapukat döngetsz! A csábításhoz elég, ha magadat adod. Ha pedig van párod, a megtalált közös hullámhossz rendkívül harmonikus időszakot ígér.

Szakma: Most az ér el sikereket, aki elsősorban biztonságra törekszik – márpedig te aztán nem vagy az a hazardőr típus! Jól teszed, ha nagy energiákat áldozol az alapok lefektetésére, nem visszariadva a tanulástól sem.

Ikrek  05. 21. – 06. 21.

Szerelem: Takaréklángon égsz a fagyos hónapokban, kalandok helyett meghittségre vágysz. Bármilyen hívogató is azonban a kanapé, ne unatkozz otthon: a barátokkal közös kiruccanások feltöltenek, és te leszel a napsugár a cidriben.

Szakma: A január szabályos daráló lesz, és csakhamar kiderül, hogy a kiskapuk óriási kockázatokat rejtenek. Csúnya csapdába szaladsz bele, ha trükközéssel próbálod megúszni a nehezét – inkább a lelkiismeretedre hallgass.

A cikk folytatását elolvashatod a legújabb Maxima magazinban!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X