Főoldal > AKTUÁLIS > 5 szuper tavaszi program

5 szuper tavaszi program

programtavasz
0

Írta: and

Az idei tavasz szinte biztos, hogy a sokszínűség jegyében telik majd, a programkínálat tekintetében legal&

Az idei tavasz szinte biztos, hogy a sokszínűség jegyében telik majd, a programkínálat tekintetében legalábbis egész biztosan! Válogass hát te is kedvedre a koncertek, gasztronómiai események, kiállítások, sport programok közül – ebben mi is örömmel segítünk neked!

1. Utazás kiállítás – vár a nagyvilág!

Még szinte véget sem ért a síszezon, de te már azon kapod magad, hogy a nyaralásodat tervezgeted? Akkor ne csak a weboldalakat és katalógusokat bújd, hanem látogass ki a pároddal vagy akár az egész családdal az Utazás kiállításra, ami február 27 és március 2 között tart nyitva a Hungexpo területén. Utazd be a világot egy hétvége alatt! Hazánk legnagyobb turisztikai seregszemléjén öt kontinens számos országának látnivalóival, kultúrájával és gasztronómiájával ismerkedhetsz meg. A kedvezményes belföldi és külföldi utazási ajánlatok mellett egy napra Te is világutazó lehetsz az öt kontinenst és Magyarországot bemutató izgalmas játékok keretén belül, melyek minden korosztálynak szólnak, és értékes nyereményeket rejtenek.

További infók, jegyárak és nyitva tartás itt.

2. SPURI a Balatonnál

Ha a futás szerelmese vagy, biztosan alig vártad már a tavaszt, igazunk van? Ha a szabadtéri mozgás örömét összekötnéd egy kis kirándulással, akkor van egy ötletünk, hol és mikor teheted ezt meg: március 20-23 között a Balatonnál ismét megrendezik a SPURI Balaton Szupermaraton futóversenyeit. Ha részt veszel a kiválasztott versenyek valamelyikén, végig kijelölt kerékpár- vagy kerékpárbarát utakon haladhatsz, 6-8 kilométerenként frissítőállomásokra lelve, remélhetőleg szép, tavaszi időben. Jól hangzik, ugye?

További infók és online nevezés itt.

BHS_2014_web.jpg ()3. Vár a Vár: ismét lesz Budavári Húsvéti Sokadalom

Bár a húsvét kicsit még messze van, kezdj el időben gondolkodni azon, mivel lehetne egy kicsit izgalmasabbá, színesebbé tenni az idei locsolkodós-nyuszis ünnepet. Mit szólnál egy olyan rendezvényhez, ahol hagyomány, művészet és gasztronómia keveredik jó zenékkel és szórakoztató programokkal? Ha tetszene, akkor írd be máris a naptáradba, hogy április 19 és 21 közt ismét lesz Budavári Húsvéti Sokadalom, immár harmadik alkalommal, a Budavári Palotában. Lesznek kézműves- és gyerekprogramok, vásárok, a kicsiknek alkotóház, és fellép Szalóki Ági és Gryllus Vilmos is.

További infókért és jegyárakért katt ide!

4. Hallgasd élőben Robbie Williams koncertjét!

Mindjárt itt az április, ami remélhetőleg nemcsak az igazi jó időt, hanem Robbie Williams koncertjét is elhozza hazánkba! A rajongók már valószínűleg számolják vissza a napokat, hogy mikor hallhatják élőben kedvencük legnagyobb slágereit, valamint új albuma, a Swing Both Ways dalait. „Ez az album óda és egyfajta szerelmes pillantás egy olyan korszak felé, amelyben én nem lehettem ott” – nyilatkozta korábban az énekes, aki ismert slágerfeldolgozások és új szerzemények mellett olyan világsztárokkal énekel duettet ezen a lemezen, mint például Lily Allen, Kelly Clarkson vagy Michael Bublé. Robbie Williams április 25-én este 8 órától lép fel a Budapest Sportarénában.

További infókért katt ide!

5. Cirkuszhercegnő az Operettben

Tradicionális, ugyanakkor korszerű és izgalmas bemutatóra készül az Operettszínház, ahol az alkotók a Cirkuszhercegnő című darabbal igyekeznek elvarázsolni a nézőket. Kálmán Imre operettjének librettóját Verebes István fordította, és értelmezte újra, de az alkotók listáján olvashatjuk Tihanyi Ákos koreográfus, Tordai Hajnal jelmeztervező, Mira János díszlettervező, valamint a két karmester, Makláry László zenei vezető és Szabó Mónika nevét is. A főbb szerepeket pedig olyan ismert színészek, énekesek alakítják, mint Fischl Mónika, Bordás Barbara, Lehoczky Zsuzsa, Vadász Zsolt, Homonnay Zsolt, Peller Károly, Stohl András, Mészáros Árpád Zsolt. A darabról annyit már tudunk, hogy szerelem, cselszövés és izgalom egész biztosan lesz benne, de az, hogy vajon látványos cirkuszi mutatványok lesznek-e, csak a március 7-ei premieren derül ki.

További információk, szereposztás és jegyárak itt.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X