Főoldal > AKTUÁLIS > Kelj útra az egészségedért és a szépségedért! (x)

Kelj útra az egészségedért és a szépségedért! (x)

0

Írta:

Organikus szépségápolás Bőröd a legnagyobb szerved, ami megvéd a külvilág káros hatá

Organikus szépségápolás

Bőröd a legnagyobb szerved, ami megvéd a külvilág káros hatásaival szemben, és ezzel egyidejűleg összekötő kapocs a szervezeted és a környezeted között. Ezért fontos, hogy ápolásához minél több természetes anyagot használj, melyek képesek harmóniát teremteni közted és a Téged körülölelő külvilág között.

nagy2.jpg () 

Segítenek az ellenőrzött alapanyagok

Az igazolt bio alapanyagok ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termékek. Akár élelmiszerekről beszélünk, akár kozmetikai alapanyagokról, biztosak lehetünk benne, hogy ezek olyan helyről származnak, ahol elsődleges szempont a természetes környezettel való harmónia. Ezt tartották szem előtt azok a magyar fejlesztők is, akik egy teljesen új, bio kozmetikai kezelést dolgoztak ki. A mySPIRIT skincare arckezelések során csak bio hatóanyagokat használnak, amit ásványokkal kezelt kristályvízzel visznek fel a bőrödre.

 nagy4.jpg ()

Ötcsillagos bio hétvége

A legexkluzívabb holisztikus bőrápolási rituálék nemcsak szépségedet, hanem egészségedet, lelki egyensúlyodat is szolgálják. Még megnyugtatóbb a kezelés, ha mindez olyan környezetben történik, amit beleng a harmónia, és ahol Te vagy a leg­fontosabb. Ilyen a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa*****.

nagy3.jpg ()

A Spirit Hotel a megtisztulás jegyében havonta egy-egy bio hétvégén várja azokat a vendégeket, akik a pihenés idején sem szeretnének lemondani a bio életvitelről.  Persze, akkor is érdekesek és hasznosak lehetnek számodra ezek a hétvégék, ha még csak most ismerkedsz az ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagokkal, élelmiszerekkel és kozmetikumokkal.

Nézd meg a naptárodat, hogy számodra melyik időpont a megfelelő!

További információ: www.spirithotel.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X