Főoldal > AKTUÁLIS > Tavaszi megújulás a jótékonyság jegyében

Tavaszi megújulás a jótékonyság jegyében

0

Írta:

Ha a tavaszi fáradtság miatt nem tudod rávenni magad a gardróbod rendberakására, íme egy kis plusz

Ha a tavaszi fáradtság miatt nem tudod rávenni magad a gardróbod rendberakására, íme egy kis plusz motiváció. A Premier Outlet április 26-án másodszor is meghirdette az Adok-Kapok Napok jótékonysági ruhagyűjtő programot, hisz sajnos sokan vannak ma Magyarországon, akik nem engedhetik meg maguknak az élet fontos helyzeteihez (például állásinterjú, párkeresés vagy éppen iskolai ünnepség) szükséges minőségi, csinos öltözéket.

Az Adok-Kapok Napok keretében tavaly közel 18 000 jó minőségű ruhadarabot adományoztak a látogatók a biatorbágyi Outletnek, melyeket az Ökumenikus Segélyszervezet átmeneti otthonokba, menedékházakba, családsegítő központokba és melegedőkbe juttatott el.

IMG_0745 (2).jpg () 

2013-ban, az első alkalommal megrendezett jótékonysági akcióhoz rögtön több híresség is csatlakozott. Idén az elkötelezett társadalmi szerepvállalásáról híres, szépséges színésznő Dobó Kata vállalta a kampány képviseletét, de adományozott ruhát Dombóvári Vanda, Tatár Csilla és férje, Gönczi Gábor is.

IMG_0769 (2).jpg () 

 

A sztárok mellett a több televízió- és rádiócsatorna, valamint nyomtatott és online újság is támogatja a kampányt, így az összefogás eredményeképpen már az első hétvégén 4 200 ruhadarab gyűlt össze!

Május 11-ig még te is csatlakozhatsz, ha elhozod feleslegessé vált, de szép és tiszta állapotban lévő ruhadarabjaidat az Outlet központ 45-ös üzletében, a szökőkút mellett kialakított Adománygyűjtő pontba. Segítségedet május 9-én, 10-én és 11-én beváltható, akár 20-30%-os kedvezményre jogosító kuponfüzettel köszönik meg, így új darabok beszerzésével teljessé teheted a gardróbfrissítést, miközben még jótékonykodhatsz is! Ráadásul a Premier Outlet 4-es metróval, autó nélkül is egyszerűen megközelíthető menetrendszerinti buszjáratokkal, a Kelenföldi pályaudvartól. Ugye találkozunk?

 

További információk:


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X