Főoldal > AKTUÁLIS > Taxit gombnyomásra(X)

Taxit gombnyomásra(X)

0

Írta:

A FŐTAXI Magyarország legpatinásabb taxitársasága, innovatív megoldással szeretné megkönny&

A FŐTAXI Magyarország legpatinásabb taxitársasága, innovatív megoldással szeretné megkönnyíteni az utasok életét. A FŐTAXI új – okostelefonokra kidolgozott – megoldásának köszönhetően telefonhívás nélkül is rendelhető taxi.

Fotaxi_FELOLDOS.jpg ()Az App Store-ból és Google Playről is letölthető FŐTAXI taxirendelő applikáció különösen hasznos a helyismerettel nem rendelkezők és külföldiek számára. Ezen túlmenően a gombnyomásos megoldás kiemelkedően előnyös nagyothallók és némák számára, de jól jön hangos szórakozóhelyen is.

A program eljuttatja a taxirendelő aktuális pozícióját a legközelebbi autóhoz, ami azonnal elindul utasáért. A felhasználó megkapja a taxi típusát, rendszámát, de arról is informálja a program, hogy merről érkezik a jármű, amelynek mozgása folyamatosan nyomon követhető.

Az applikáció a valós forgalmi adatoknak és távolságnak megfelelően írja ki a taxi várható érkezési idejét, így az utolsó pillanatig maradhatunk barátainkkal, szeretteinkkel, üzletfelünkkel. A program értesítést küld a taxi megérkezéséről is.

A rendszer minden esetben rögzíti, és folyamatosan figyeli, hogy melyik sofőr kit fuvaroz, ami nagyfokú biztonságot nyújt egyedül utazó nőknek, gyerekeknek. Ráadásul a viteldíj is garantáltan megegyezik majd az előre kalkulált árral.

 

 

97.jpg () 

További információk


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X