Főoldal > AKTUÁLIS > Ezért ment tönkre Melanie Griffith házassága?

Ezért ment tönkre Melanie Griffith házassága?

házasságkapcsolatMelanie Griffithsztár
0

Írta: and

Június elején bombaként robbant a hír: Melanie Griffith beadta a válókeresetet a Los Angeles-i Legfelsőbb B&

Június elején bombaként robbant a hír: Melanie Griffith beadta a válókeresetet a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróságon, tehát 18 év házasság után elválik a világ egyik legjobb pasijaként számon tartott Antonio Banderastól.

Melanie a hollywoodi sztárok körében divatos „kibékíthetetlen ellentétekre” hivatkozva kérte házasságuk felbontását, de barátaik szerint nincs szó nagy viszályról: mindketten a lehető legbarátibb válást szeretnék, és nincsenek rosszban egymással.

„Átgondoltan és közös megegyezés alapján szeretnénk pontot tenni közel 20 éve tartó házasságunk végére. Minderre baráti keretek közt törekszünk, szeretve, tisztelve és megbecsülve egymást, családunkat, barátainkat, és azt a csodálatos időszakot, amit együtt töltöttünk” – áll a pár sajtósának közleményében.

A világ persze azt találgatja, mi állhat a válás hátterében. Egyesek szerint az 56 éves színésznő és az 53 éves színész kapcsolata egyszerűen kihűlt, mások szerint viszont Melanie nem tudta tovább elviselni Antonio folytonos flörtjeit és hódításait. Megint mások pedig úgy gondolják, a spanyol színésznek lett elege felesége hiúságából, plasztika-függőségéből és egyébként sem könnyű természetéből.

Voltak, akik sejtették, hogy gond lehet a pár háza táján, ugyanis utoljára márciusban fotózták le együtt a házaspárt, azóta nem jelentek meg együtt nyilvánosan. Problémáik korábban is voltak, akkor azonban meg tudták oldani őket – 2012-ben állítólag majdnem elváltak, de végül Melanie visszahúzta ujjára a jegygyűrűjét, Antonio pedig megerősítette, hogy nagyon szeretik, tisztelik és támogatják egymást.

melanieantonio.jpg ()

A sármos színészt legutóbb a lányával látták Beverly Hillsben, a Matsuhisa étteremben, ahol csendesen ebédeltek és beszélgettek. Azt nem tudjuk, a 17 éves Stellát mennyire viseli meg szülei válása, de abban biztosak vagyunk, hogy a színészpár mindent elkövet azért, hogy lányuk a lehető legkevesebbet érzékeljen a feszültségekből.

Érdekesség, hogy mindkettőjüknek kijutott már válásokból: Melanie-nak ez a negyedik zátonyra futott házassága, Antoniónak pedig a második. Ő előzőleg egy spanyol színésznővel, Ana Lezával volt együtt, de 1996-ban, kilenc év után elváltak útjaik.

Jóban, rosszban, diétában…

Volt idő, amikor Melanie és Antonio annyira egy hullámhosszon voltak, hogy még együtt is diétáztak, különböző országos ízletes leveseivel karcsúsodtak. „Nem jár sok lemondással, változatos, és a finom levesek nemcsak laktatóak, hanem még a fogyást is segítik” – mondta két évvel ezelőtt a színésznő.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X